Băsiştii, jenaţi de propria lor existenţă

Nu de puţine ori m-am confruntat cu reacţia dură a unora pe care am avut tupeul să îi cataloghez ca fiind “băsişti”. Ca să evit orice întrebări, pentru mine, băsistul este cel care este susţinător al lui Traian Băsescu şi al celor din PDL.

La fel cum eu sunt penelist iar alţi prieteni ai mei sunt pesedişti.

Numai că în cazul băsiştilor, această apartenenţă a lor la curentul cu acelaşi nume este motiv de jenă.

“Eu nu sunt băsist, doar nu sunt de acord cu ceea ce face USL” spune domnul Semanticus, mare realizator TV, în timp ce mai scrie un articol cu fumigene livrate de la cabinetul Monicăi Macovei. Omul e atât de deranjat de băsismul său, încât este în stare să plângă dacă îl mai faci aşa.

“Eşti penibil. Când eu scriam împotriva lui Băsescu, tu te jucai cu puţa în nisip” zice domnul Petreanu, ziarist cu puţină coloană vertebrală, căci salariul ce îl câştigă de la labe1 tv nu presupune demnitate. Nici profit, dacă ne uităm pe nişte cifre.

Întrebarea mea rămâne: de ce le este jenă acestor oameni să îşi asume băsismul? Mă risc tot eu cu un răspuns: pentru că mâine, dacă Băsescu dispare, îşi vor netezi limba şi vor pleca spre alte zări de pupat…

PS: Dacă vreţi să fiţi băsişti adevăraţi, luaţi aminte la Pora…

andreea_pora

2 thoughts on “Băsiştii, jenaţi de propria lor existenţă”

 1. Ideea este că suntem ghinionişti,amnezici,uituci,idioţi,căzuţi în cap,fără coloană vertebrală,căcănari,putori,leneşi,fără identiate,fără scop,needeucaţi deloc sau cum ar trebui.
  Iar eu mă enervez şi mă mir de mă apucă strechea azi la mine în Timişoara când văd miting pro băsescian şi chiar văd oameni pe care îi cunosc şi ei se miră cum de eu mă las păcălit când ei au căzut în capcana chelului.
  Sunt profund dezamăgit.Că da dar nu aşa.De parcă nu era clar sau nu aşa ar trebui.Cică Da dar nu aşa auzi!
  Neam de slugi şi de căcănari!
  Dar nici eu nu am coaie să plec odată în p… cu satu!

  1. @Giokonda nu stiu daca ai afla ca MRU este reprezentant de marca al celor care au sustinut punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara. Imi pare tare rau de orasul acesta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *