Basescule, tu cand faci la fel?

Presedintele Germaniei a demisionat astazi, sub presiunea publica, generata de o serie de declaratii care induceau ideea ca poporul german se obisnuieste cu gandul ca o tara asa mare, cu atatea interese strategice in lume, trebuie sa fie pregatita in orice moment sa intervina militar in afara granitelor sale…

Pentru o astfel de declaratie, intr-o tara normala, parte a unui popor distrus de 2 razboaie crunte si renascut mereu mai puternic, insusi presedintele isi da demisia de onoare.

Al nostru ne face gaozari, tiganca imputita, recunoaste ca bea cand ia decizii, bate copiii, incalca orice lege si este inca presedinte si daca ar putea s-ar transforma intr-un mic dictator…

Asa e al lor:

Asa e al nostru:

7 thoughts on “Basescule, tu cand faci la fel?”

  1. De ce, pentru ca raspunsul e mai mult decat evident? Nu poti sa impui unui popor ceva ce nu are in sange. Nemtii au orgoliul si demnitatea in sange. Noi egoism si snobism. “uite de aia nu vom fi nici noi ca nemtii vreodata”- exact de asta. Asa ca nu poti sa ne condamni ca gandim asa, cand si tu gandesti la fel. La noi o sa se simta ceva cand vom aveam copiii de varsta noastra actuala. Pana atunci…mai e!

  2. @sorinica: eu eram de acord cu tine…niciodata nu se va intampla asta si de aceea noi suntem la sute de ani distanta de nemti.
    @pisi: dap pisoi…chiar ca nu exista comparatie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *