Basescule..ia-ti curva si ascunde-o undeva…

Eu unul am pretentii de la cei care ma conduc…consider ca ei sunt acolo sa ofere un model, o cale de urmat pentru toti cei care au asteptari de la ei..asteptari contabilizate in voturi..Ori ca presedintele este exponentul mizeriei umane si a limitarii intelectuale nu mai e o supriza…lui ii plac curvele, alcoolul si manelele…asa ca nici declaratia de mai jos nu ar trebui sa suprinda:

Cum nu ar trebui sa surprinda nici prostia dincolo de orice limite a unui membru al guvernului, a unei guriste de exceptie…in viata mea nu am citit un text mai agramat si mai prost precum cel de pe blogul duduii Udrea. Va dau si linkul…va atasez si printul cu textul…ajutati-ma sa inteleg: agramata asta de voiton ne conduce pe noi?

Iar in final o intrebare atat pentru Duduia Agramata cat si pentru liberalul pur sange Cristian Preda: De ce simtiti voi ca PNL-ul fie nu conteaza in jocul politic, dupa cum spune gurista, fie se pregateste sa sufere rau daca il realege pe Crin, a se vedea aceasta postare a domnului Preda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p