Băsescu: “Victoraş, ocroteşte opoziţia !”

Ciclic, în viaţa acestui popor apare câte un dictator şi un Victoraş, cel care este destinatarul învăţăturilor finale ale primului.

În 89 i-am avut pe Ceauşescu şi Victor Stănculescu, azi îi avem pe Băsescu şi Ponta.

Primul îl ruga pe Stănculescu să aibă grijă de copilaşi, Băse îl roagă pe Ponta să aibă grijă de opoziţie, că e mică, foarte mică şi fragilă.

Să nu o pună la balcoane, ferească Domnul să se împiedice Nuţi în tocuri şi să cadă peste balcon.

Să modifice Constituţia. Să schimbe Legea Sănătăţii. Şi să colaboreze cu el, spre binele poporului şi al Europei.

În rest, nimic nou sub soare. La momentul când scriu aceste rânduri, Băsescu a semnat decretul de numire a lui Ponta ca prim ministru. Nu mă interesează deloc discursul lui.

Trebuie că îi e foarte greu să vorbească cu ditamai porcul în gât.

1351957350vvv PS2: După cum intuiam, e cu porcul în gât. Nu a mai ieşit la declaraţii. Cel puţin până acum.

6 thoughts on “Băsescu: “Victoraş, ocroteşte opoziţia !””

  1. Excelent articol Iancule ! Felicitari ! De altfel majoritateta articolelor tale…oscileaza intre bun si foarte bun ….si au fost cateva [ nu prea multe ca ti-o iei in cap ! 8) ] ….de exceptie !Cel anterior face parte dintre astea . Pacat ca nu stiu daca aceste articole ale tale precum si comentariile ce le insotesc sant citite si de unii dintre dintre greii din PNL !Atentie : am spus “greii” si nu PNL-istii de …rand ca sa nu spun de …duzina . 8) Nu stiu eu si cred ca nici tu … 8)

    1. @Marian eu nu pot decat sa sper ca ajung si pe sus articolele pe care le scriu..sau macar parte din gandurile mele. Multumesc pentru vorbele tale frumoase !

Leave a Reply

Your email address will not be published.