Basescu, tradator al intereselor nationale?

Am participat ieri, alaturi de bloggeri si oameni din online, la o intalnire cu Varujan Vosganian legata de procesul sau cu Liviu Turcu, Marius Tuca si Jurnalul National, proces ce se leaga de momentul retragerii sale din cursa pentru comisar european, acuzat fiind ca ar fi fost spion si colaborator al Securitatii.

Doua sunt ideile principale ale intalnirii de ieri:

1) Romania inca se zbate sa scape de tenebrele trecutului securist, iar lucru acesta nu este posibil cat timp avem in fruntea tarii un exponent de vaza al Securitatii comuniste.

2) Traian Basescu a actionat ca tradator al intereselor nationale in cazul Vosganian. Iata si declaratia lui Vosganian in privinta acestul subiect: “Manuel Baroso m-a intrebat in ce relatii sunt cu Basescu: foarte bune i-am spus, la care el a raspuns ca foarte ciudat, tinand cont de faptul ca Traian Basescu l-a sunat si l-a atentionat asupra mea”.

Asadar Presedintele Romaniei, omul al carui principal rol, asa cum este el prevazut in Constitutie si nu visat de idiotii portocalii, este sa vegheze asupra intereselor nationale ale tarii sale, suna un oficial european si vorbeste de rau despre un politician roman care urma sa ocupe o functie extrem de importanta, aceea de comisar european.

Mai aveti nevoie de vreo dovada ca asta trebuie suspendat de urgenta si tara scapata de nenorocirea portocalie? Eu nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *