Băsescu suspendat – Sondaj Avantgarde – 56% prezenţă, 67% pentru demitere

Încep să cred că toate mizeria pusă în scenă de pedelişti, cu externalizarea scandalului legat de referendum, cu decizi CCR de a impune o prezenţă de peste 50% pentru a valida referendumul, lucrează tocmai împotriva lor.

Avem un nou sondaj, realizat de cei de la Avantgarde, arată că referendumul va fi validat şi că Băsescu va fi suspendat.

Să nu ne lăsăm însă amăgiţi. Avem mult de lucru şi multă lume de convins până să obţinem victoria finală.

image

image

6 thoughts on “Băsescu suspendat – Sondaj Avantgarde – 56% prezenţă, 67% pentru demitere”

 1. Omule … asa e cand stai rau cu matematica. Referendumul va fi validat DOAR daca acesti 33% care zic ca voteaza impotriva demiterii se vor prezenta la vot. Dar, de ce-ar face-o? Or fi basistii ticalosi, dar chiar atat de idioti nu sunt. A, ca a zis Base ca nu-i place la “masa verde”? Sa fim seriosi …
  In concluzie, un sondaj in care s-ar prezenta la vot 45% dintre alegatorii inscrisi, si 98% ar vota pentru demitere, ar fi mult mai credibil … si realist.
  Ce ar trebui sa intelegi: ca fara 9,3 mil de voturi pentru demitere, referendumul nu e validat. E la fel ca in legea PDL-ului, doar facut sa arate mai bine.

 2. hai pune logica in miscare.

  prezenta la vot – 56%

  din care 33% – la moment sunt contra suspendarii.. iar in ajun de alegeri vor “decide” sa-l boicoteze.

  (doar nu sutnem atat de naivi sa punem botul la indemnurile ipocrite a lui Baselu de a veni la vot. In ajun, marinarul brusc o sa-si schibme parerea )

  si, in asa caz, cu ce ramanem ?
  cu 38% ?
  chair si cu falsificari + zapacitii pdlsti care vor veni la vot= cel mult 10% in plus.

  iar asta nu e scenariul cel mai rau.

 3. Si inca un lucru: eu, personal, o sa merg, si o sa votez pentru. Pentru demitere … stiind, bineinteles, rezultatul. Poate-poate, cine stie. E ca la loto, la 6/49, pun o varianta, si stiu ca n-o sa castig nimic. Dar, cei mai multi, chiar se asteapta sa castige. Si va fi prapad … Cum sa-i explici unui om simplu, care a votat pentru, ca, desi ca el au votat inca 8 milioane, ca “ailalti” au fost cu totul o suta de mii, cei care au castigat sunt, de fapt, ceilalti? Ei, cum sa-i explici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *