Băsescu suspendat – pe cine alegi: Antonescu sau Băsescu?

După un nou discurs de excepţie în Parlament, Crin Antonescu a ridicat miza referendumului de suspendare a lui Băsescu, punând românii în faţa unei alegeri – el sau actualul preşedinte:

“Dacă alegătorii decid ca Traian Băsescu să rămână preşedintele al României eu mă retrag din viaţa politică şi nu de supărare sau la nervi, ci din motive pe care, dacă vom fi într-o asemenea ipoteză, le voi explica”

Este, dacă mai era nevoie, încă o dovadă a diferenţei dintre Crin Antonescu şi orice alt politician de la noi. Crin, cu multe decizii de discutat în interiorul unui partid obişnuit să-şi devoreze liderii, a pornit un proiect politic major şi acum este în faţa răspunsului final: reuşeşte sau nu acest proiect?

Ne vom afla, pe 29 iulie, în faţa adevăratului tur 2 al alegerilor prezidenţiale din 2009. Iar acum românii nu vor mai avea nicio scuză a a alegerii răului celui mai mic. Ca atare, curios din fire, vă întreb şi eu, pe cine alegeţi la referendumul din 29 iulie:

Cu cine veți vota, la alegerile din 5 iunie, pentru funcția de Primar al Bucureștiului?

View Results

Loading ... Loading ...

PNL - ADUNARE ELECTORALA - IASI

5 thoughts on “Băsescu suspendat – pe cine alegi: Antonescu sau Băsescu?”

  1. E mai mult vorba de ‘il mai vreti pe Basescu sau nu’, dar Antonescu a dovedit-o ca este un foarte bun orator, deci daaa, il vreau pe Crin Antonescu il locul marinarului…

  2. Eu il prefer pe presedintele marinar care are cel putin integritate. Si in plus, am urat intotdeauna comunistii si mincinosii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *