Băsescu suspendat – numărăm voturi sau numărăm morţi?

În toată această săptămână, mai voalat sau mai direct, mai multe voci importante ale spaţiului public românesc au atras atenţia asupra următorului fapt: invalidarea referendumului şi revenirea lui Băsescu la Cotroceni cu un vot puternic împotriva sa va aduce frustrarea populară la cote inimaginabil de periculoase. A spus-o CTP, a menţionat lucrul acesta şi Crin dar şi analişti care au atras atenţia asupra pierderii controlului asupra acţiunilor oamenilor aflaţi sub efectul unei frustrări atât de puternice. 

Ce înseamnă asta: răspunsul este cât se poate de simplu: oamenii vor considera că votul nu mai are nicio importanţă şi ca atare vor căuta să rezolve problema în stradă.

Şi nu..nu va mai fi genul ăla de miting cu Nicuşor Dani sau Claudiu Crăciun dând interviuri. Nici măcar vajnica prinţesă Briana nu va mai avea curajul să fie prin preajmă.

Duminică, 29 iulie, avem şansa să facem ca acest scenariu să fie doar un coşmar evitat. Trebuie să alegem să numărăm voturi..în loc de morţi şi răniţi.

Ţara asta a vărsat prea mult sânge în istoria ei. E timpul să se schimbe lucrurile !

Indiferent dacă eşti susţinător al lui Traian Băsescu sau un om care vrea schimbarea, ieşi la vot şi exprimă-ţi opţiunea.

proteste-piata-universitatii

4 thoughts on “Băsescu suspendat – numărăm voturi sau numărăm morţi?”

  1. Nu este corect acest cvorum, dar…Ma intreb daca mortii sunt pe listele electorale? Din aceste liste, sunt eliminati bolnavii psihici si condamnatii care n-au voie sa voteze? CCR a impus neconstitutional cvorum (cred ca este neconstitutional pentru ca in Romania nu este vot obligatoriu pentru a se impune cvorum). Cei care n-au cum sa voteze ca-s morti sau au interdictii, sunt in vreo baza de date? Si daca da, au fost acestia eliminati?

  2. @liberalism intrebarile tale sunt retorice. niciuna din modificarile spuse de tine mai sus, unele de bun simt, nu au fost facute..si asta e numai vina USL

  3. Nu stiu daca este numai vina USL-ului. Fiecare oras, comuna, sat etc. are o evidenta a populatiei. Aceasta evidenta este in “casa” M.A.I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *