Băsescu suspendat – greşeala lui Manuel Barroso

Spuneam şi ieri, mă repet şi acum: tot ceea ce se întâmplă zilele astea, cu transformarea unei lupte politice interne într-un motiv de scandal european, nu fac decât să crească ura oamenilor faţa de un om laş, un om care în loc să accepte o bătălie internă, a ales, prin vocea unei beţive ca Macovei, să se ducă la tanti Europa şi să se plângă că ceilalţi îl bat. Nu mai stau să explic cum cererile din scrisoarea lui Barroso seamănă până la perfecţiune cu tot ce s-a propagat prin gurile leprelor pedeliste. Cititorii mei sunt mai inteligenţi ca ai lor şi ştiu să facă conexiunile necesare.

Cu fiecare zi care trece sunt şi mai convins că acesta este sfârşitul politic al lui Băsescu. Un sfârşit urât, demn de un om mizerabil precum cel ce a condus această ţară în ultimii 8 ani.

Cât despre cererile lui Barroso, cred că cel mai bun răspuns posibil i-a fost dat de preşedintele României, Crin Antonescu:

“Legile României se fac în România!”

PS: Sper că susţinătorii lui Băsescu îi vor urma sfatul şi vor veni în număr mare la votul de pe 29 iuie. Aşa cum a spus preferatul lor, referendumul şi demiterea trebuiesc validate.

23893_50179300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *