Băsescu suspendat – “Aveţi grijă de ţară. Eu nu am fost în stare”

Un moment mai patetic ca acela în care, precum Ceauşescu odinioară, Băsescu ne ruga să avem grijă de ţară, nu cred că am mai văzut de mulţi ani.

În fapt, cam la asta ar fi trebuit să se rezume mandatul de preşedinte al lui Băsescu: să aibă grijă de şară, de toţi locuitorii ei, să vegheze ca lucrurile să nu derapeze.

Să nu fim nedrepţi. A avut şi Băsescu grija lui….

Grija să umilească toate categoriile sociale: de la medici, profesori, actori, mame până la ultimul amărât dintr-un sat uitat de lume.

Grija să îi ofere blondei preferate satisfacţia de a fi în centrul politicii, cu mâna pe cei mai mulţi bani europeni. Echitabil am putea spune…şi ea a avut grijă să fie el satisfăcut.

Grija să îşi bată joc de instituţiile statului, să uite de separare puterii în stat. S-a vrut pe rând: prim ministru, ministru,procuror,judecător magistrat,avocat al CCR. Iar acum acuză lovitură de stat..

Grija de a-i asculta pe toţi cei care nu erau de acord cu el, de a folosi serviciile secrete în interes propriu, pentru a-şi satisface meschina dorinţă de putere.

Cred că e timpul ca şi noi să îi urmăm sfatul şi să avem grijă de ţara noastră. Iar primul pas este să îl demitem la referendum !

basescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *