Băsescu suspendat – 64% din români îl vor plecat

Sondajul este realizat de IMAS şi spune că Băsescu va fi demis după referendum, pentru demitere urmând să voteze 64% din cei prezenţi la vot. Pentru păstrarea în funcţie ar vota 27.4%.

Demn de reţinut este procentul celor care vor să participe la vot, 79.8%, ceea ce spune extrem de multe despre frustrarea oamenilor în ceea ce îl priveşte pe actual şef al statului.

PS: Se aude că sloganul PDL pentru referendum va fi: “Vara asta se poartă alb”..şi usturoi, aş adăuga eu. 1328028622Basescu-de-Gabriela-Sabau

9 thoughts on “Băsescu suspendat – 64% din români îl vor plecat”

  1. Ionut: Stii ce inseamna asta? Uite, cati alegatori sunt inscrisi pe liste. Unii vorbeau, intr-o vreme, ca pentru a-l demite pe Basescu dupa legea aia veche cu min 50% din totalul celor inscrisi pe liste ar fi fost nevoie de vreo 9 milioane de voturi, ceea ce inseamna cam 18 milioane de oameni. Dar, eu nu cred asta. Cred ca suntem vreo 14% de alegatori. 80% din astia inseamna 11,2 milioane. In fine, 36% (diferenta 100-64)inseamna aproape 4 milionae de voturi. $ milioane de romani care ar vota pentru revenirea lui Base la Cotroceni? Nu pot sa cred. Nu e motiv de bucurie, e motiv de angoasa. Si mai sunt inca trei saptamani de campanie! …

  2. Nu stiu ce gasesc “oamenii astia” la Basescu, dar poti sa-ti spun ce gasesc eu: singurul presedinte cu curaj in timpul caruia Roamania a reusit sa mai arate a tara in ochii lumii. Acuma rade lumea intreaga de un popor care nu vede mai departe de “micii cu bere” din farfurie.

    1. @liliana wow..pentru o clipa m-ai facut sa sper ca va fi salvat…apoi mi-am adus aminte de tot ce a facut betivul asta si mi-am revenit:)

  3. Vrei sa-ti spun eu ce gasesc oamenii astia bun la Basescu … cu exceptia unui numar de profitori directi – max 0,5 mil – NIMIC. Absolut nimic. Fiindca nimeni nu poate sa uite taierile de salarii, de pensii, scolile, spitalele inchise, alungarea medicilor, umilirea profesorilor, jignirile la adresa ziaristilor, de fapt la adresa tuturor etc. Si totusi 2,5 mil voteaza pentru Basescu. De ce?
    Asta ar trebui sa stie liderii USL … si nu numai ei. Cine crede ca va fi o lupta usoara, se imbata cu apa rece. Si asta nu e tot! Demiterea lui Basescu nu are nimic de-a face cu alegerile din toamna! Daca USL isi inchipuie ca toate voturile pentru demiterea lui Basescu se vor transforma, automat, in voturi pro-Crin, eu cred ca va suferi o mare deziluzie. Oamenii vor dori sa vada ceva dupa demiterea lui Basescu.

    1. @Adrian nimeni nu leaga rezultatul referendumului de alegerile din toamna. Si noi vrem sa facem ceea ce trebuie dupa demiterea lui Basescu. Ne-am saturat de starea asta

  4. Nu stiu care va fi rezultatul la referendum ,dar eu o sa votez petru suspendare.Sunt obligat sa fac asta. Am obligatia fata de pensionarii carora nu le ajung banii de medicamente,fata de baiutul caruia jandarmii iau retezat piciorul,fata de saitul de cultura bagat in duba,fata de oamenii care au murit ca niste caine in spitalele infecte ale lui Basescu,fata de cei care au murit pentru ca spitalul din localitatea lor a fost desfiintat,fata de oamenii care s-au trezit cu apa in casa din cauza ca banii pentru indiguiri au fost papati de tanti Nutii si ai ei,pentru viitorul copilului meu.Daca altii uita lucrurile acestea e treaba lor.Vom suporta anca odata binefacerile regimului Basescu. EU unul m-am saturat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *