Băsescu și al lui hit – ”dă-mi lunile înapoi”

O să fiu foarte scurt pe subiectul ieșirii guvernatorului, de ieri, de la obișnuita oră 18.

Ce rost mai are să discutăm despre replici în genul: ”când îl sun eu pe Procurorul General, când mă sună el” sau ”Ponta a intrat cu picioarele în justiție….(….) Atenție cei care vă ocupați cu privatizarea CFR Marfă, eu zic că într-un interval de timp, DNA va lua la analizat această tranzacție”.

Ca să nu mai vorbim de situația de-a dreptul ridicolă în care același om convoacă o comisie pentru a analiza problemele din protocolul de coabitare cu pontacul de Ponta. Să râzi? Mai bine plângi.

Alta e replica care pe mine m-a înfuriat la maxim: ”Dacă va fi să fie vorba de o a treia suspendare, bucuroși le-om duce toate, așa cum am spus și la prima, dar și la a doua. Dar, îi avertizez, mandatul președintelui este, conform Constituției, de 5 ani. Să nu facă tot posibilul să mi-l prelungească. Să nu mă facă să îmi cer cele două luni în care nu am avut serviciu”

Așa cum spuneam și ieri în online, Băsescu ne cere să îi dăm înapoi cele 2 luni. Dacă am fi fost un popor cu ouă, i-am fi luat și anul care i-a mai rămas.

Dar, nu.

basescugaraj

11 thoughts on “Băsescu și al lui hit – ”dă-mi lunile înapoi””

 1. Iancule…tare-mi e ca astuia o sa fim nevoiti sa-i dam inapoi nu lunile ci …PIELEA ! Asta datorita inclusiv voua liberalilor ,sper ca esti de …” comun acord ” cu mine pe chestia asta ! 8)

  1. @marian vom fi nevoiti sa ii dam pielea doar daca nu vom reusi sa intelegem o data pentru totdeauna ca de un asemenea personaj scapam doar daca renuntam la bun simt

 2. Chiar crezi ca daca un magar iti da o copita si tu te apuci sa-i spui politicos ca , de fapt ai crezut ca-i…catar sau chiar cal…nu tot magar ramane ? Nu bun simt ci cu parul vom scapa d e asta si mai ales …DE ASTIA !!! 8)

 3. Poporul a avut oua, usl-ul si uslistii, nu. Nici macar sa beneficiati de ouale altora nu ati fost in stare, decat doar la nivel de gargara. Deci vorbeste in dreptul vostru.

  1. @nevermind poporul a avut oua pana la o limita. pentru ca daca ieeam cati trebuia sa iesim, puteam astfel sa nu mai stam intr-o decizie a CCR deja cunoscuta si in a simti cum suntem un popor colonizat. parerea mea

 4. @ Ionut

  Prezenta la vot a fost a dracului de mare, raportata la oamenii care se afla EFECTIV in tara si care ar trebui sa fie pezenti pe listele permanente. Deci lasa vrajeala pe parteaasta. As putea foarte bine sa te intreb dc voi, uslistii, nu ati citit legislatia ca sa acoperiti fisurile aberante si base a facut-o si le-a folosit? Le vedeam eu si nu le vedeati voi, legiuitorii si conducatorii curului? Mucles cu acuzatul, inainte sa citesti si sa gandesti. Pot, totodata, sa intreb de ce nu ati luat apararea chestorului “nu e bine” si nu ati folosit afirmatia lui si actele pe care s-a riscat sa o faca. Iar pe tine, in mod special, te-as intreba de care partid tinea MAI-ul? Sa mai intreb si de niste afirmatii liberale din unele stenograme? Sistem mafiot, stuff…?

  Nu te mai da virgina, ca-ti arat poze in care erai star la gang bang :D

  1. @nevermind pana la un punct ai dreptate. Faptul ca au iesit nepregatiti cu acest asalt, sau cum i-ar spune virgina Matei, blitzkrieg, a facut posibila masinatiunea lui Basescu. Dar eu discut dincolo de momentul votului, vorbesc de momentele in care a devenit evident ca acel vot avea sa fie deturnat si ca Basescu va miza pe lipsa de reactie populara. Sa iti reamintesc ca la plimbarile lui Ghise, de care radeau toti, au fost doar 1000 si ceva in cea mai buna zi?

 5. @ Ionut

  Te-am salvt o data ca opozitie in iarna, te-am mai urcat bine la locale, am iesit si l-am demis desi voi ati fost incompetenti… acum tu vii si-mi spui ca de ce nu te-am sters si la cur cand plangi?

  Ce dracu’ era greu de prevazut la lipsa de reactie, atat timp cat VOI v-ati lasat pe o ureche? Sa mai ies in strada? Contra aluia ca si-a folosit institutiile ca sa-si bata joc de votul meu si pentru voi ca sunteti incompetenti si nesimtiti? Sa nu vii sa-mi spui ca partea cu nesimtiti e prea dura pentru niste domnisoare virgine membre de partid. Ce s-a intamplat dupa generale imi da dreptate si chiar mai mult.

  Mai ai ceva sa-mi reamintesti? :D Apropo… vezi ca nu mi-ai raspuns la intrebari.

  1. @nevermind da, m-ai salvat la locale, ai venit si la parlamentare, dar la referendum, dincolo de vina imensa a celor din USL pentru ceea ce s-a intamplat (eu o estimez la un 70%) ai si tu ca popor vina ca ai lasat lucrurile neterminate la referendum. Si nu poti sa imi spui ca nu e asa.

 6. @ Ionut

  Serios? Ce pot sa zic… n-am avut lideri…. :D stii cumva ce faceau ponta si antonescu in perioada aia? Mai ales ca pe langa scapatul de base, era vorba de cascavalul lor? Pe langa scarba ca base a futat statu’ asta subred, mai mult mi s-a luat cand am vazut ce cuminti au fost politicienii opozitiei…

  Las-o, ca macane. Macar daca dupa alegeri va comportati cu bun simt… N-a fost cazul. Vrei exemple? Cate si de care?

Leave a Reply

Your email address will not be published.