Băsescu pune punct după Budapesta

Şi nu pune la punct Budapesta, aşa cum uşor ne-am putea lăsa induşi în eroare. Prezent la Universitatea de Vară de la Izvorul Mureşului, Traian Băsescu a simţit nevoia să lanseze cel mai dur atac la adresa maghiarilor şi la adresa Budapestei.

Cuprinşi de un val naţionalist şi de emoţie, am putea simţi nevoia să fim alături de guvernator, simţind că, pentru prima dată după mult timp, este cu adevărat un preşedinte al românilor. Eu zic să ne calmăm un pic şi să facem o mică analiza pe text:

“Ungaria a devenit în acest moment un focar de instabilitate în regiune din punct de vedere al minorităţilor iar România îşi va asuma leadershipul punerii la punct a Budapestei” – Ungaria oare nu era în aceeaşi situaţie şi anul trecut pe vremea aceasta, când premierul ungar Orban cerea minorităţii din Transilvania să nu iasă la vot la referendum?

basescuorban

“E ultimul an în care politicienii maghiari se mai pot plimba atât de relaxat prin Transilvania. S-a ajuns la limita în care le spun: E prea mult şi nu se va mai repeta” – din nou discurs duplicitar. CIne a fost în fiecare an prezent, alături de extremiştii maghiar, la evenimentul de la Tuşnad? Nu cumva Băsescu?

“Va trebui să analizăm dacă un cetăţean român poate avea un astfel de comportament” cu referire la Tokes. Aici, mizeria este la cotele ei maxime, în condiţiile în care mulţumită lui Băsescu şi PDL-ului a ajuns Tokes europarlamentar.

Şi atunci, cum poziţionăm discursul lui Băsescu. Păi, destul de simplu. În două direcţii, unite între ele. Băsescu nu pune la punct Budapesta, pune punct relaţiei lui incestuoase cu Budapesta şi cu etnicii maghiari. A avut nevoie de ei vreme de 9 ani, acum e la modă naţionalismul. Şi cum bucile Elenei Udrea nu prea au ridicat ratingul Mişcării Populare, încearcă să o facă Băsescu, ambalând acest discurs ultra naţionalist deja.

PS: Nu pot să nu observ cu foarte multă tristeţe că USL nu există nici în acest subiect. Deşi avem premierul şi ministrul de externe.

7 thoughts on “Băsescu pune punct după Budapesta”

 1. slugile lui “Crin Voiculescu” s-au agitat vazand ca stapanul lor doarme, cand nu e cazul ?
  si ce ati facut? ati sarit la aia care nu sutn in “sleep mode”.. la gatul lui Base in cazul dat?

  pacat ca in loc de gat ajungeti doar la pula, as usual. :)

 2. Bai frate Iancule …asta crede ca ne-a prostit laba pe toti daca a ajuns sa vorbeasca asa …dupa 8 ani de mandat prezidential la Cotroceni !!!!! Pana acum ce a facut gagiu’ , a supt cariciu’ alora de sant ingropati la Bellu ? Da-l dracului frate Iancule ca pana vom scapa de javra asta …numai de vrajeli din astea vom avea parte te asigur eu . Intrebare frate Iancule : voi astia imbracati in odajdii, voi BOR-ul chiar nu simtiti nevoia de al afurisii in mod public pe javra asta si pe tot neamul lui ? Si dacac DA…pentru c e n-o faceti ca…mai este putin si vine Sf Maria { Ziua Marinei Militare Romane } asa incat …ce ocazie mai buna vreti pentru a va reabilita cat de cat in ochii lumii !?! 8)

  1. @marian basescu a fost afurisit de un intreg popor acum un an, fara ca sa reusim insa sa scapam de el. omul pare a avea 9 vieti..

 3. @ Marian

  bor-ul suge de la base bani si proprietati. intre a fi de cacat si cu bani si a avea o imagine “reabilitata”, ei aleg banii :D cand nu suge de la base, suge de la usl.

  @ yaplak

  base s-a sters de sperma lui orban si i-a ajuns la buric? ca doar a supt ceva de la prietenul lui bun…

 4. @ Ionut

  Depinde. Nu sunt neaparat praf cat sunt ceilalti foarte buni. Cum nu sunt praf nici pentru ca s-au vazut cu sacii in caruta si-i doare-n cur. Ce vrei sa comunice… coabitarea? Adica ceea ce au omis sa spuna in campanie si acum presteaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *