Băsescu: ”Mă gândesc să denunț pactul de coabitare cu Ponta”

După ce omul de casă al lui Băsescu, procurorul Papici, cel care a condus până acum secția 1 a procurorilor DNA, cunoscută și sub numele de ”secția dosare grele”, guvernatorul nu putea rata ocazia să iasă în public, la evz.ro și B1 TV cu declarații contondente:

– ”Avem de-a face cu o imixtiune a politicului, care pur și simplu a dat ordin Procurorului General să facă ceva, după șocurile cu Voiculescu și Dragnea”

– ”Am vorbit cu ministrul Justiției, spunându-i: ”Atenție la nominalizările pentru DNA”

– ”L-am sunat pe Procurorul General să îi spun că nu e bine, domnule procuror.”

– ”Nițu, Cazanciuc și Ponta au compromis România”

– ”Sistemul de Justiție s-a prăbușit ieri în România, ceea ce mă face să denunț pactul de coabitare”.

 

Eu unul nu înțelege agitația lui Băsescu. Voiculescu e deja condamnat într-un dosar, trimis în judecată în al doilea. Dragnea e și el deja trimis în judecată. Papici a rămas în continuare procuror, nu mai e șef. Iar șefă peste această secție extrem de importantă a fost pusă tocmai cea care i-a pus pe tavă lui Băsescu întreg lotul Gâdea, Radu Tudor și restul, gata de primit chiftele la Jilava. Bendeac pe numele ei. 

10 thoughts on “Băsescu: ”Mă gândesc să denunț pactul de coabitare cu Ponta””

  1. Joaca teatru si acumuleaza capital politic folosind jumatati de adevar, rasucite si alea. Nu e prima oara si e maestru la asta.

  2. Ce sa faca ma ? Ce sa denunte ? Poate pe el sa se autodenunte la aia de la Balaceanca !!! 8) Ponta a iesit la mancat cacat , Antonescu…ce face ?

    1. @Marian Antonescu a avut, cunoscand cele doua curve care se cearta, singura reactie normala: “Haideti sa vedem actul finalizat si comentam dupa” A denuntat pana la urma Basescu ceva? Eu nu cred

  3. Pai cum sa n-aiba o ” reactie normala ” Antonescu cand stie ca functia mult ravnita de la Cotroceni sta in ghearele alora d e la PSD ?! Iar ai pus botu’ la sondajele care va dau pe la nas voua liberalilor cu alea 40% ca … intentie , de vot pentru Antonescu la Presedentia Romaniei ? 8)

    1. @marian Antonescu a decis sa joace o carte foarte mare, si anume fara PSD la alegeri prezidentiale de la anul. Ce zici, ii iese?

Leave a Reply

Your email address will not be published.