Băsescu – eliminat prin confruntare directă

Şi asta s-a văzut cel mai bine astăzi, când era disperat, atacat fiind şi de Crin şi de Ponta.

Despre ultimul însă nu trebuie să mai avem niciun dubiu, rămâne un dobitoc notoriu. Un subiect extrem de suculent, precum cel al furtului de la pensiile militarilor, a fost distrus de faptul că el apare ca votant, când de fapt era la Cotroceni.

Cert este că de astăzi Opoziţia are cale bună să poată duce la dărâmarea guvernului şi, de ce nu, chiar la alegeri anticipate.

3 thoughts on “Băsescu – eliminat prin confruntare directă”

 1. …doar sa scape sa nu se voteze legea asta shugubatza cu confiscarea averilor si ridicarea imunitatii, hai sa zicem sa facem anticipate si sa plecam suparati ca niste invingatori ce suntem de la discutiile la care tot noi am venit neobligati de nimeni
  Nu avem cum sa nu ne mandrim cu asa razboinici…hehe

 2. ISLAMIZAREA EUROPEI SI TIGANIZAREA ROMANIEI
  În 1960, doar 600.000 de musulmani trăiau în Europa occidentală, dar astăzi sunt peste 30 de milioane, iar imigraţia masivă continuă neabătut. În fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, în mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic.
  Un fenomen paralel se intampla in Romania unde conform statisticilor tigani vor deveni majoritari .
  Ei urmează vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii“iar a tiganilor conducerea Romaniei. Regele Cioba declarand
  ca in viitor Romania se va chema Rromania urmareste un scop similar. Rezultatele se văd….. oraşe ca Bruxelles, Milano şi Oslo de Bucuresti nu mai vorbim.
  Şeful poliţiei din Koln, a declarat că, ca urmare a graniţelor deschise şi a ratei natalităţii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmană în 10 de ani. Tiganii vor fi majoritari in acelasi timp sau mult mai repede daca occidentul ai va trimite acasa .
  În Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireşte, este Muhammad. La noi tigani asi dau nume de obiecte , mezeluri sau flori. Cel mai important manelist poarta numele de Salam iar cel mai important important politician al opozitiei numele de Crin.
  Influenţa politică a musulmanilor a devenit tot mai mare în ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar în 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliţi în Germania……iar Traian Basescu cu ajutorul tiganilor stabiliti in Romania.
  Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societăţile europene, scopul lor îl reprezintă transformarea Europei într-un stat islamic condus după principiile legii islamice, Sharia! Tiganii refuza DEASEMENEA sa se integreze in societatea romaneasca scopul lor este CREIAREA PRIMULUI STAT MANELIST european. Alegerea unei prostituate de origine roma ca presedinte al Romaniei numita Elena, va consemna dorinta noii majoritati etnice.

  Robert Horvath cineast New York

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *