Băsescu, demis doar de Dragnea

Citind comunicatul celor de la DNA, mai că îmi vine să cred că doar Dragnea a votat pe 29 iulie, iar apoi, dintr-un adevărat buncăr tehnologic, a multiplicat peste 7.399.999 de voturi.

“În rezoluția de începere a urmăririi penale, procurorii au reținut că există indicii temeinice că, în calitate de secretar general al unui partid politic, învinuitul Dragnea Nicolae Liviu și-a folosit influența și autoritatea funcției în vederea obținerii unui folos nepatrimonial pentru partid, respectiv a unei prezențe de minimum 60% la votul de la referendumul din 29.07.2012, care să garanteze validarea acestuia. Astfel, acesta a inițiat o asociere formată din numeroase persoane (președinți și membri ai secțiilor de votare coordonați de responsabili locali și județeni, președinți de organizații județene și locale, precum și primari ai partidului), iar scopul asocierii era săvârșirea de infracțiuni prevăzute de Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului.
În acest sens, a fost utilizat un sistem informatic complex ce permitea unui număr restrâns de persoane să obțină, în timp real, informații despre numărul de votanți și modul cum s-a votat în secțiile de votare. Astfel, oră de oră, coordonatorii partidului aveau reprezentarea prezenței la urne, identificând secțiile de vot cu prezență slabă.
Sistemul informatic a asigurat comunicarea de date, mesaje, ordine și recomandări cu conținut ilicit, destinate coordonatorilor și/sau membrilor secțiilor de votare și altor persoane, în vederea măririi artificiale a numărului de votanți.
De asemenea, învinuitul Dragnea Nicolae Liviu a constituit un sistem național de influență pentru a determina autoritățile publice centrale, județene și locale aflate sub controlul politic al formațiunii politice, de a se implica în:
– exercitarea de presiuni asupra președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și asupra membrilor acestora pentru a falsifica semnăturile alegătorilor pe listele de vot și a introduce în urne un număr suplimentar de buletine decât cele votate de alegători;
– folosirea unei urne mobile în condiții contrare legii (fără a exista cereri în acest sens depuse în termen și aprobate corespunzător);
– obținerea pe căi ilicite de informații, în fiecare oră, despre numărul de persoane care și-au exercitat dreptul de vot și despre modul în care s-a votat în unele secții de votare;
– practicarea votului multiplu;
– denaturarea pe listele suplimentare a ultimei cifre a CNP al unor persoane a căror semnătură a fost falsificată pe listă, pentru a nu permite programelor de calculator specializate să identifice votul multiplu;
– practicarea „turismului electoral” – adică a deplasării organizate de importante mase de persoane, cu ajutorul autobuzelor, microbuzelor etc., pentru a vota multiplu, atât în secția de votare la care au fost arondați, cât și la alte secții de votare din țară;
– falsificarea de semnături în numele unor persoane decedate, ce au rămas înscrise pe listele electorale;
– falsificarea de semnături ale multor alegători, plecați din țară în momentul referendumului;
– votul exercitat de minori, interziși judecătorești și persoane cărora le-a fost interzis dreptul la vot printr-o hotărâre judecătorească penală;
– neaplicarea autocolantelor cu mențiunea „VOTAT” pe cărțile / buletinele de identitate ale votanților.”

Aţi înţeles, da? Voi, cei peste 7.4 milioane de oameni care au votat la referendum pentru demiterea lui Băsescu, nu existaţi. Era doar Dragnea, care multiplica milioane de voturi.

Nu că noi am face ceva să îi arătăm lui Băsescu că existăm cu adevărat….

dragnea

15 thoughts on “Băsescu, demis doar de Dragnea”

  1. @Stefan acum stii cine e vinovatul…Dragnea trebuie urmarit si schingiut pana reducem listele electorala la nivelul 0:)

 1. @Stefan
  Ciudat… as fi zis ca prezenta ei pe liste e un pic in ajutorul lui Base… Se pare insa ca ai un mod aparte de a “privi” lucrurile ;)

 2. @Ionut
  Hei… o fi fost obosit cand a facut analiza, tras concluzia si scris comentariul. Ntz, ntz, ntz… cata rautate poti sa ai sa insinuezi asa pe fata :D

 3. @Ionut: Daca ai nevoie de creier, de ce sa-l mai schingiuesti pe Dragnea? Mai bine il impusti si faci operatie de transplant, caci scapi oricum de pedeapsa, dovedind ca esti, pana la transfer, handucapat mental!
  @Stefan: Ai vazut cu ochii tai ca bunica decedata (de ce n-o fi fost scoasa din lista?) ar fi semnat in tabel ca oricare votant? Ai intrebat, daca semnase cineva in dreptul numelui sau, intentionat sau din greseala, ce-i cu acea semnatura? Am vazut destui prosti care au semnat altundeva decat le-a indicat posesorul listei!

 4. Procurori mai idioti ca astia care au redactat vinovatia lui Dragnea mai rar gasesti!
  In primul rand, sistemul de informare-raportare a stadiului procesului electoral a fost unul rudimentar comparativ cu cel folosit de PDL la alegerile din 2008 si 2009, ultimul fiind evidentiat pt rezultate in timp real.
  In al 2-lea rand, oferirea de stimulente pt a se participa la scrutinul electoral, fara a se indica ce/cum sa se voteze, are conotatia de recompensa (vezi verdictul ICCJ in cazul valizei cu bani a lui Becali)! Daca a instigat la vot multiplu sau a oferit recompense pt a vota ceva/pe cineva, este firesc sa raspunda penal.

 5. Am lipsit un pic, am reaparut, deci raspund:

  @Nevermind: A aparut pe niste liste la un referendum (acesta) organizat de niste oameni (astia), prin urmare mi-e greu sa cred ca a fost in folosul altcuiva decit al oamenilor care au facut-o sa apara pe liste :)

  @Ionut: Toti trebuie bagati in puscarie, nu numai Dragnea. Cit despre vazut, nu vad doar ce trebuie, dar vad miezul :D

  @Dan: mi-e greu sa iti urmaresc logica. In primul rind, indiferent cine a semnat in dreptul numelui bunicii omului, a semnat in dreptul numelui unuia mort de 30 de ani. Nu semnatura trebuia sa lipseasca de pe foaia aia, ci numele in cauza. Sper ca ma urmaresti. In al doilea rind, femeia nu a fost pe nici o lista electorala pina acum, dar a aparut brusc la referendumul asta. Sper ca ma urmaresti in continuare. Asta, adica aparitia unuia mort de 30 de ani pe o lista, inseamna ca cineva a cautat si a gasit morti pentru a ii pune pe acea lista, pentru ca altfel nu aveau cum sa apara. Cu alte cuvinte, cineva a vrut sa fie pe listele alea oameni care nu au cum sa voteze si sa semneze, astfel incit altcineva sa poata vota si semna pentru ei. Sper ca te-am lamurit.

 6. @Stefan
  Just think about it… de ce sa ma chinui sa masluiesc un vot cand pe mine m-ar avantaja sa nu apara pe liste?!? Doh…
  Gandeste-te oare cine de la AEP a fost la un suc de struguri cu Base cand a castigat eba? Eh…

 7. @Ionut
  Iar incepi? :D Fitil la ce? :)) ))))
  Iti reamintesc ca la cel mai mare miting anti-boc, mamaligarii de bugetari au dansat pinguinul si au plecat la terase cu 2 ore inainte sa se termine aprobarea pentru miting. Si ala era miting cu tematica “haleala”, ca tocmai le taiase 25%. Crezi ca base e prost si nu cunoaste marfa?

 8. @nevermind Mitingul ala de care zici tu a fost organizat de cacao..intr-o zi foarte calduroasa, imi aduc aminte si acum, caci eu am fost acolo. La 11 deja muream de cald..apoi…nu au stiut sa tina lumea moblizata..nu au avut oameni sa tina discursurile..asa ca la 2 lumea s-a pus pe dans

 9. @Ionut
  Note to yourself for the next one: cocktails, curve si niste vibratoate pt doamne :D

  Adica tu vrei sa-mi spui ca tocmai ti-a luat cineva familia in p si tu vrei sa te tina cineva mobilizat ca sa protestezi/razbuni?

  QED

 10. @Nevermind mortii care voteaza au rostul lor, mai ales cind ai nevoie de un numar mare de prezenti la vot. Fara ei nu ieseau 7,4 milioane :)

 11. @Stefan

  Nu era oare muuuuult mai simplu sa NU treci mortii pe liste pentru umflarea pragului de cvorum si sa fraudezi (daca tot o faci) alte nume? Doh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *