Bărboși sau finuți?

Aceasta este dilema vremurilor pe care le trăim acum. Cred că știți cu toții reclama aceea în care, din cauză sensibilității excesive, bărbații au renunțat să se mai bărbierească și astfel am ajuns să trăim precum ancestralii noștri strămoși, plini de păr, adică.

Și stând eu așa, cu drobul de miel într-o mână și cu un ou gata e a fi ciocnit în alta, nu am putut să nu îmi pun această întrebare existențială: care să fi fost acel moment zero în evoluția omului, când cineva să fi spus: stop ! să fie piele mai multă și păr mai puțin? Cred că este o întrebare la care cu greu vom afla răspunsul.

La fel cum dilematică rămâne și alegerea doamnelor în ceea ce privește barba aleșilor lor. Există femei care adoră să simtă o barbă îngrijită, semn de masculinitate și ferocitate ( da, Mitzi, despre tine vorbesc), la fel cum există femei pentru care fața alesului trebuie să fie fină ca fundul unui bebeluș. Și atunci, tu, ca bărbat, ce faci?

barba_blog

Păi, pleci frumos spre magazin să vezi ce aparate de ras au la magazin sau, dacă știi deja ce vrei dai un search pe net după aparat de bărbierit, îl comanzi frumos și în timp ce aștepți să îl primești, privești în oglindă cum frumusețe de barbă ți-ascunde chipul de copil, transformându-te într-o mică fiară, gată să plece la vânătoare, sau la birou, după caz :) . Dacă este să vă vorbesc din experiența mea personală, eu nu sunt făcut să am barbă, mă îmbătrânește și îmi alungă inocența caracteristică de pe chip :)) ))

Lăsând un pic gluma la o parte, dacă partea cu barba și varianta cu sau fără ea o mai înțeleg, am o problemă destul de serioasă cu cei care aleg să dispară absolut orice urmă de masculinitate de pe ei, și cu ajutorul unui aparat de ras corporal BodyGroom, rad până și ultimul fir de păr, inclusiv de pe picioare. Acum, între noi fie vorba, mai rămâne să își pună și niște dresuri și vorbim deja de o nouă Naomi. Greșesc eu când gândesc așa? Mai e cineva în lumea asta care îmi împărtășește crezul?

Și dacă tot vorbim despre bărboși, tare aș fi curios să aflu, dacă vor fi și cititoare ale acestui articol, care este oare cel mai sexy bărbat cu barbă? Nu de alta, dar mi-l iau drept model și în jumătate de an sigur mă fac ca el:)) )) Pentru că este un trend care nu avem de unde să știm cât va dura și e păcat să îl pierdem.

Doar am văzut că până și cei de la Heineken au decis că bărboșii sunt la putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *