Bani, bani…mereu bani

Deși ne considerăm oameni liberi, realitatea e departe de a fi așa. Suntem, de atâta amar de vreme sclavii propriilor noastre vicii, pasiuni, dorințe. Iar cei care au știut asta, au găsit și soluția prin care să ne mențină în această stare de sclavagism.

Banul. Pentru el ne trezim dimineața, pentru el stăm cu orele la muncă. Pentru el ne sacrificăm sănătatea, prietenii, familia. Strângem banuț peste bănuț și ne spunem că într-o zi vom ajunge să ne bucurăm de munca noastră și de tot ce am agonisit. Asta dacă nu cumva are viața alte planuri și ajungem să realizăm că nici măcar banii nu ne pot ajuta.

V-ați întrebat vreodată cum ar fi arătat viața noastră fără bani? Cum au reușit epoci întregi să evolueze fără a fi nevoie de aceste hârtii care ne subjugă? Cui folosesc ei și mai ales, cui nu? Da, știu, e o temă grea pentru o zi atât de relaxantă ca 1 mai. Dar este o temă căreia ar trebui să îi dedicăm mai mult timp și analiză.

provident

Pentru că este dureros să vezi cum oameni care au muncit o viață întreagă stau acum la bătrânețe la cozi interminabile, pentru a obține un credit de la CAR de măcar câțiva lei, care să le asigure pâinea cea de toate zilele. Sau să vezi cum oamenii își abandonează copiii prin cine știe ce locuri, pentru că nu au cum să le mai asigure traiul de zi cu zi. Sau să vezi cum se ajunge la lucruri chiar mai rele, totul din cauza nevoii de bani.

În condițiile în care lucrurile se prezintă astfel, în condițiile în care din ce în ce mai mulți oameni nu își mai permit să apeleze la bănci pentru creditare, era de așteptat ca instituțiile financiare alternative, care oferă o creditare mai relaxată să câștige teren. Iar dintre acestea, cei cu o dezvoltare incredibilă sunt cei de la Provident. Care, deși priviți cu scepticism la început, acum sunt lider de piață în România în ceea ce privește creditele obținute rapid, la domiciliu.

Poți să faci rost de bani rapid prin credite la domiciliu oferite de Provident în doar 48 de ore. Nu ai nevoie de girant sau cont bancar pentru aceste împrumuturi, iar condițiile sunt permisive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *