Băgaţi Teatrul Masca la dubă !

Pentru cei care ne mişcăm pe aici, prin online, nu neapărat cu graţia de raţă a lui Birta, dar cât de cât atenţi la ce se întâmplă, Teatrul Masca şi oamenii din spatele acestei minunate echipe sunt ceva special.

Ca atare, nu are cum să nu mă întristeze vestea că Mihai Mălaimare, omul care a dat viaţă acestui teatru, a fost nevoit să demisioneze din CNA, ca urmare a declarării incompatibilităţii funcţiei de director al teatrului cu cea de membru CNA.

Pierdem o voce raţională, un om care ştie clar cât de importantă este limita dintre ceea ce îşi doresc telespectatorii şi ceea ce li se poate oferi.

După toată umilinţa la care a fost supus un alt mare actor, Mircea Diaconu, nu pot să nu observ că ANI chiar se ocupă să facă real un slogan de prin Piaţa Universităţii: “Băgaţi cultura la dubă”

mihaimalaimare

12 thoughts on “Băgaţi Teatrul Masca la dubă !”

 1. Da ce asta-i mai cu motz ? Pai ce la Diaconu s-a putut iar la Malaimare …nu ? Si stai matalutza linistit ….atunci cand vota hotararile de amenzi….vota exact precum madamme Iorga Narcisa sau Dan Grigore caruia , i-a venit in sfarsit dupa mult timp la cap , mintea romanului de pe urma si a dat Dumnezeu de s-a retras din CNA .Nu ca asi avea eu ceva impotriva …cenzurii Doamne fereste dar , nu-l mai plange pe Malaimare .Si acum pe bune : daca la Mircea DIaconu { carei un actor infinit mai bun decat Malaimare } s-a dovedit incompatibilitatea, cu ce este Malaimare mai tare decat DIaconu ? Cu….fonctia de la CNA ?

  1. @marian aici nu e vorba de motul sau ne-motul cuiva, ci de faptul ca avem o institutie, ANI, care cam le lucreaza cu abuzurile.

  1. @nevermind ma repet :) Stroe, in doar doua zile, a rezolvat doua chestiuni care trebuiau inchise inca din iarna. Stiu, e ciudat sa apreciem normalitatea

 2. Ce a rezolvat Radu Stroe in doua zile ? Faptul ca l-a dat jos pe ” al alora ” pentru a-l pune pe ” al lor ” ? Faptul ca l-a suspendat sau ce dracu i-a mai facut aluia de-i acuzat de viol sau….ma rog ceva cu sex ???Pai Meran si asa era cam pe picior de pensionare iar ala cu violul….Pai intai trebuie sa treaca prin Consiliul de Onoare, apoi pe la Parchetul Militar ca pe astia-i “judeca” tot ai lor chiar daca se zice ca sint demilitarizati si abia dupa daca , daca…insa miram-asi iar aici alde Stroe…Oricum tipul recunoaste fara sa vrea ca-i parasutat la MI si se poarta ca atare . Nu cred ca apuca sa cumpere faina de cozonaci sau vopseaua pentru ouale de Pasti !

 3. @Ionut
  1. trebuiau rezolvate de USL din _aprilie_
  2. s-a facut o frectie partiala si aia tardiv

  Ce-l opreste sa vina sa zica ca ciobanii retardati din jandarmrie sunt cautati/cercetati si pana la data de xxxxx avem rezultatele? Nimic. In afara de faptul ca ramane cum am stabilit.

 4. Iancule , daca-mi spui cu argumente forte , ce te face asa de sigur …poate merg la pariu dar asa….S-apoi tie-ti comvine , ai aia 70.000 de E…ai de unde pierde ;-)

 5. Mi-ar place sa stiu la cate reprezentatii a Teatrului Masca ai participat. In plus ar fi interesant de stiut daca ai citi legea dupa care functioneaz ANI si criteriile analizate, cu alte cuvinte daca cunosti contextul. Altfel da-mi voie sa cred ca faci doar speculatii ca asa e la moda!

  1. @frone sunt foarte apropiat de cei de la Masca. Am fost la cateva reprezentatii, dar relationez cu ei foarte mult in online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *