Băgaţi-l pe colonelul Dogaru în dubă. Şi acolo să rămână

Dacă este în această perioadă un personaj mai infect decât băsiştii ce se perindă pe la televizor şi ne arată ei cum noi, ăştia 7.4 milioane de români nu contăm, acel personaj este colonelul Dogaru.

Efectiv nu îl mai suport pe acest om. Se crede buricul pământului, semnează fel şi fel de tratate, îndeamnă la nesupunere civică, ameninţă c u ieşitul masiv în stradă, dar când vine vorba să vedem ceva de la el, abia dacă adună 200 de muşte în retragere, cu care se pune pe ţipat în Piaţa Universităţii.

Un lucru extrem de important de care trebuie să ţină cont USL este că nu avem voie să ne asociem cu astfel de personaje penibile. Locul lui Dogaru e în Cişmigiu, alături de pensionari, la o partidă de şah şi chibiţeală.

colonelul_dogaru

2 thoughts on “Băgaţi-l pe colonelul Dogaru în dubă. Şi acolo să rămână”

  1. Hai sa facem un pariu cu un”final cunoscut”:ŞOCAANTT:D OGARU intra in politica ….un alt militar care se crede in continuare ‘MNEZO cu caşcheta :( .Nu poate uita capraria …Din pacate astia ies in fata si atit ii duce capul :) .La razboi o sa “conduca”probabil un batalion de zombii :)) .Paca-i capitanul HOOK :)

  2. @smurdbihor da, sunt sigur ca ai dreptate si asta o sa intre in politica. Ceea ce il face si mai antipatic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.