Baconschi despre Noua Republică: “Nu au mare lucru de oferit !”

Ce privelişte plăcută să vezi cum mizeriile portocalii se sfâşie între ei. Sacrificat pe altarul Pieţei Universităţii, Baconschi se răzbună pe Alba ca Zăpada lui Băse, alias virginul de Neamţu:

Între timp, Neamţu şi gaşca lui de furunculoşi se întâlnesc cu cu fanii la McDonalds. Că dacă politică nu e, măcar nişte hamburgeri să halim.

image-2009-03-15-5494683-46-mihail-neamtu (1)

8 thoughts on “Baconschi despre Noua Republică: “Nu au mare lucru de oferit !””

 1. Are si de ce sa-i ia la misto.Pai cine poate crede ca unul ca Neamtu e in stare sa infiinteze un partid!Neamtu nu este decat un intelectual de duzina frustrat pe toata lumea ca nu-i recunoaste geniul.Emisiunile la care apare acest individ sunt numai bune pentru cei ce vor sa vomite.Omul acesta nu are nici idei,nici strategii pentru dezvoltarea unei formatiuni politice.In plus,faptul ca se simte tot timpul complexat il face complet nefrecventabil pentru oamenii ce ar vrea sa adere la miscarea lui.Eu cred ca Noua Republica nici nu va apuca sa se transforme in partid.

 2. @Cristi, eu cred ca NR va apuca sa se infiinteze. Oricum, vad ca vorbesti foarte detaliat despre Mihail Neamtu. Il cunosti personal? Sau astea sunt doar intuitiile tale fine?

 3. Eu il cunosc personal pe domnul Neamtu. :)
  Daca nu va place Noua Republica nu este absolut nici o problema.
  Despre infiintarea partidului nu trebuie sa va faceti probleme. O vom face, suntem in plina campanie de strangere de semnaturi. Sambata vom fi la gura de metrou din Unirii cum am mai fost.
  Cat despre intelectual de duzina, imi pare rau sa va spun, doctoratul nu si l-a luat domnul Neamtu ca majoritatea doctoranzilor politici “la colegi” ci intr-o universitate din top 25.
  Noua Republica nu inseamna Mihail Neamtu. Noi suntem mii de membri.
  Nu va expuneti parerile personale ca adevaruri absolute. Realitatea e ceva mai complexa.
  O zi minunata va doresc.

  1. @Turnofftheglory cateva mii nu sunt suficienti pentru a conta in poltica. Si nu il mai ridica atata in slavi pe Neamtu. Nu e decat un instrument de joaca in mana lui Basescu.

 4. Baietzi, eu zic sa picati la intzelegerii cu colegii din USL si PDL. Hotarati-va! Nu stiu daca sa-l urasc pe tocilarul de Neamtu ca e basist sau ca e stipendiat de Patriciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *