Avem si noi ”Diavolii nostri de foc”

dezinsectie_mic

Diavolii de foc sunt cele mai periculoase furnici din Africa. Se spune ca se deplaseaza in colonii imense capabile sa devoreze oameni si animale de talie mare care le apar in cale. Coloniile mici ajung la 20 de milioane de furnici, iar cele mari la 50 de milioane. Au existat cazuri in care coloniile mari au devorat sate intregi de oameni.
Suntem fericiti ca nu traim in acele locuri, unde in ape pandesc crocodilii si hipopotamii, pe uscat serpii uriasi, leii, panterele, dar si furnicile, dar avem si noi furnicile rosii care ciupesc si lasa pielea iritata si intra in casele noastre sa ne fure odihna.
Stiti cine le vine de hac furnicilor rosii din Romania? Una dintre cele mai performante firme dezinsectie din Romania, Companiaddd.ro. este pregatita sa intervina in orice moment sa ne scape de ciupiturile lor si de invazie. Ciupiturile lor nu sunt inofensive fiindca injecteaza victimei venin alcaloid.
dezinsectie_mic
Exista persoane alergice la ciupiturile lor, simptomatologia fiind urmatoarea: greturi, varsaturi, dificultate in respiratie si ameteala. Se ajunge pana acolo incat victima nu mai poate sta singura in picioare si respira cu dificultate. In general veninul insectelor este mai toxic si agresivitatea lor crescuta in zilele cu temperaturi de cuptor.
Din moment ce au intrat in casa, furnicile se instaleaza in bucatarie, acolo unde gasesc zahar, dulceata, fructe si paine. Sunt la fel de oportuniste ca mustele, iar prezenta lor este asociata cu neglijenta crasa.
De cate ori vedeti o furnica in casa, ganditi-va la toate acestea fiindca nu am exagerat deloc. Se poate ca dumneavostra sa nu stiti ce este alergia, dar sunt persoana hipersensibile din familie sau copiii, care pot avea de suferit.
bio-dezinsectie
Apelati la cea mai buna firma de dezinsectie, fara sa va temeti de preturi servicii dezinsectie !
Calculele nu isi mai au rostul, cand este in joc sanatatea persoanelor care locuiesc sau lucreaza acolo.
Trebuie sa stiti insa ca preturile difera in functie de periodicitatea dezinsectiei si a suprafetei pe care se executa operatiunea respectiva si ca se face atat in interior, dar si la exterior ca rezultatele sa fie pozitive 100%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p