Avem premier PSD. Să curgă laptele, mierea!

Gata, treceți liniștiți la tobele și piftiile voastre. Avem premier la final de an. Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu ca premier al României.

Nici nu știți ce vă așteaptă. O să curgă lapte. O să curgă miere. Se va mări tot ce se poate mări, inclusiv erecțiile și orgasmele.

Bine, nici cu Iohannis nu mi-e rușine. Omul cred că nici nu mai știe ce face. Sau l-o fi speriat Dragnea cu ieșitul oamenilor în stradă în noapte de Revelion. Să vadă pocnitorile doamnei Gabi.

Odată cu această desemnare, putem spune că se pune punct nebuniei alegerilor. De acum încolo începe o perioadă extrem de grea. Fără nicio opoziție, cu un PSD condus de un Liviu Dragnea ce pare mai hotărât ca oricând să conducă tot ce se poate, cu un Klaus Iohannis ce a dat speranțe false că ar fi ieșit din adormire, nu prea văd luminița de la capătul vreunui tunel.

grindeanu-21

2 thoughts on “Avem premier PSD. Să curgă laptele, mierea!”

  1. Trebuia sa castigati voi alegerile cu acel scor si … o puteati pune voi cu Alinuta 8) ! Iancule , ia mai dai frate in mortii mamii lor de javre politicianiste si , macar azi cand mai sunt doar cateva ore si trecem in noul an 2017 { sa dea bunul Dumnezeu ca PSD-ul si ALDE sa realizeze…macar 20% din ceea ce-a promis cu atat larghetze , si atunci vom vedea daca va curge lapte pe Dambovita si vom gasii miere la canale ! } , permite-i fratelui tau in Cristos sa-ti ureze tie si familiei tale din toata inima , multa , multa sanatate , bucurii , sa aveti parte de fericirile promise d e Isus precum si deja obisnuitul LA MULTI ANI pentru 2017 si…cati mai multi ani inainte ! LA MULTI ANI IONUT IANCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. @Marian La multi ani dragul meu prieten! Sa dea Dumnezeu sa avem un an mai bun. Toata urarile si gandurile mele cele mai bune catre tine si cei dragi ai tai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *