Avantajele cabinelor de dus din sticla

Placerea unei bai calde la final de zi, intr-o cada plina cu apa si cu spuma poate fi spulberata in timp de riscurile la care ne expunem fara sa ne dam seama. Cazile incep sa se deterioreze destul de repede, sunt dificil de curatat, bacteriile isi pot face de cap prin locurile greu accesibile.

poza ionutiancu.ro - Comunicat Xglas

Daca avem si ceva probleme folosirea cazilor e si mai dificila. In locul unei cazi putem instala insa cabine de dus din sticla, simplu de curatat si de intretinut, cu sisteme de protectie si de siguranta foarte eficiente. Cabinele de dus sunt economice, nu ocupa loc mult in baie, facem si economie la apa pentru ca dusul presupune folosirea unei cantitati mai mici de apa.

Sticla securizata folosita in productia acestor cabine de dus din sticla consolideaza si ofera o perioada mai lunga de utilizare, se curatara rapid, rezista la uzura, socuri, umezeala, zgarieturi. Igienizarea cabinelor de dus este mult mai buna, intimitatea este asigurata mai ales daca sticla este mata. Folosirea sticlei asigura luminozitatea dorita si ofera incaperilor unde se monteaza cabinele o spatialitate mai buna.

Baia va capata un accent modern si minimalist, atmosfera din baie va fi mai placuta si va da o senzatie sporita de confort si siguranta, cabina de dus din sticla putand fi folosita in orice tip de baie. In functie de ce ne dorim si de designul obtinut la final cabinele de dus pot avea usi batante sau glisante, usi armonica, prinderea panourilor din sticla este foarte buna astfel incat nu exista niciun pericol in timpul exploatarii.

Cabinele de dus sunt eficiente si pentru ca ne feresc de umezeala prea mare in baie, nu mai apare mucegaiul, mirosurile neplacute dispar. Dupa utilizare cabinele de dus din sticla se curata rapid si sticla arata bine de fiecare data, neavand nevoie de o ingrijire speciala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p