Atunci cand am nevoie sa inchiriez masina, Premierrentacar.ro este solutia!

Masina este unul dintre acele bunuri, fara de care viata ne-ar fi mult mai grea. Cu totii am intampinat situatii in care ne-am confruntat cu necesitatea de a gasi rapid un mijloc de transport cu care sa ajungem la destinatie, fie ca este vorba despre locul de munca ori despre o vacanta sau despre diverse alte motive personale.  

Intr-o astfel de situatie, adesea cea mai buna optiune ramane varianta serviciilor de inchirieri auto, varianta care comparativ cu alte mijloace de transport este mult mai avantajoase din foarte multe puncte de vedere. Comparand costurile, in functie de nevoile pe care le aveti si pentru care doriti sa apelati la astfel de servicii, veti putea ajunge la concluzia ca o sa economisiti bani.

O situatie care se intampla, situatie usor speciala am putea spune, este reprezentata de momentele speciale precum o nunta ori o petrecere mare, caz in care va trebui sa optati pentru inchirierea unei masini de lux, daca va doriti o imagine absolut impecabila. Pentru cei cu un buget ceva mai redus, orice companie poate sa ofere posibilitatea inchirierii unor modele din clasa low cost, cum ar fi Dacia sau Renault.

Insa, acesta este doar un simplu exemplu, cea mai des situatie care se intampla, fiind aceea in care companiile apeleaza la inchirierea masinilor pentru angajatii trimisi in delegatii.

La noi in tara, cele mai multe inchirieri auto se realizeaza in Bucuresti, aici fiind un numar foarte mare de firme si companii internationale. In cazul in care pana in acest moment nu ati mai intrat in contact cu o agentie de inchirieri auto, puteti oricand conta pe ajutorul celor de la Premierrentacar.ro, fiind exact locul in care veti gasi o flota variata de masini disponibile, atat masini ieftine si accesibile, cat si masini din clasa premium.

Printre modelele pe care le puteti conduce se numara Dacia, Ford , BMW, Mercedes, Audi, Ford Focus, Opel, Skoda , Volkswagen, Mazda, Kia, Hyundai, Renault, toate acestea fiind disponibile la tarife cat se poate de accesibile si la un raport pret/calitate mai mult decat excelent pentru toate buzunarele.

In plus, e langa serviciile de inchirieri auto oferite vei m ai avea posibilitatea sa beneficiezi si de transfer din punctul A in punctul B, transferul se va face cu soferi de la Premierrentacar.ro.  De acest serviciu precum si de cel de inchirieri auto fara sofer se pot bucura si turistii straini care vin in Romania si aterizeaza pe aeroportul din Otopeni de exemplu, inclusiv simplele persoane fizice care au nevoie pentru o perioada scurta de o masina.

Echipa Premierrentacar.ro are un sediu, un punct de lucru deschis chiar in imediata apropriere a aeroportului, astfel incat, clientii se pot deplasa personal in parcarea companiei de unde sa isi aleaga autoturismul pe care doresc sa il inchirieze.

De asemenea, exista si posibilitatea rezevarii online, astfe ca cei care vin din afara tarii dar si cei din tara, pot accesa site-ul Premierrentacar.ro inainte de a ajunge la destinatie, acolo fiind afisate toate inforamtiile necesare, precum tarifele, flota de masini si nu in ultimul rand conditiile de inchiriere si asa mai departe.

Am apelat personal la serviciile celor de la Premierrentacar.ro, in cazul mei fiind in scop personal, deoarece aveam nevoie sa inchiriez masina pentru a putea ajunge din Bucuresti intr-o localitate din nordul tarii. Masina personala avea cateva defecte, astfel ca nu doream sa risc sa raman cu ea in pana pe marginea drumului.

Despre echipa Premierrentacar am aflat de la o cunostinta care lucreaza intr-o mare companie IT si careia i s-a asigurant de catre firma, masina inchiriata prin acesta echipa profesionista, fiind extrem de multumita de serviciile de care a beneficia. Astfel, nici eu nu am mai stat pe ganduri si la recomandarea acestui prieten am accesat site-ul Premierrentacar si mi-am facut o rezervare. Spre norocul meu, a fost disponibila exact masina pe care o doream pentru aceasta calatorie, iar tarifele au fost extrem de mici comparativ cu asteptarile mele si cu ale altor companii de servicii rent a car.

Personal, dupa ce am beneficiat de serviciile acestora din plin pe perioada unei saptamani, ma declar extrem de multumit din toate punctele de vedere. Servicii de calitate, masina perfecta tehnic si estetic, curata si bine ingrijita, iar tarifele, extrem de avantajoase.

Toate masinile puse la inchiriere de catre cei de la Premierrentacar.ro sunt foarte bine ingrijite, avand toate reviziile la zi, fiind dotate pentru tot confortul necesar si bineinteles echipate corespunzator in functie de sezon, rece sau cald. Astfel orice calatorie, fie cat de scurta sau cat de lunga, va fi o adevarata placere pentru toti soferii.

La numai un simplu click distanta, pe Premierrentacar.ro va sunt puse la dispozitie toate informatiile necesare, informatii cu privire la servicii, preturi si autoturisme. Apeland la acestia, calatoria dumneavoastra nu trebuie sa se transforme intr-o cursa contratimp pentru a gasi o masina de , tot ceea ce aveti nevoie fiindu-va oferit de catre aceasta companie de servicii rent a car.

La noi in tara exista un numar foarte mare de companii care presteaza servicii de inchirieri auto, astfel ca in momentul in care avem nevoie rapid de o masina, trebuie sa fim cu bagare de seama si sa apelam la serviciile unei companii de incredere. In cazul nostru, echipa Premierrentacar cu siguranta reprezinta solutia optima din toate punctele de vedere, astfel ca tot ce ramane de facut, este sa accesati site-ul lor si sa completati un formular online cu toate datele necesare cerute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *