Aţi murit degeaba!

Nimeni nu îşi mai aduce aminte de voi. Toată lumea e ocupată cu sextweetmeet, gaytweetmeet, haisătweetmeet, alţii au ferme de îngrijit. Dacă s-ar putea aprinde lumânări pe facebook, ar fi fost plin de lume – aşa, acolo, în cimitir…mai vin la voi doar cei dragi, familia şi cei care v-au iubit.

Nu vă merităm. E clar lucrul acesta. Voi aţi murit la vârsta la care alţii nu ştiu să facă decât campanii în online. Dacă ar fi fost să ne bazăm pe generaţia de azi, revoluţia ar fi fost doar un simplu hashtag.

Sau cel mult o cauză pe facebook.

6 thoughts on “Aţi murit degeaba!”

 1. cam dur mesajul din titlu, si cam superficial as zice:
  toate televiziunile, toti romanii isi amintesc an de an de revolutionari si ii comemoreaza printr-o emisiune, printr-o stire, printr-un documentar. nimeni n-a uitat de ei si, uite, daca exista ceva bun ce fac televiziunile, asta e: ca in perioada craciunului, pe langa crime, catalin botezatu si alte porcarii, isi mai amintesc si de revolutie.
  nu mi se pare esential sa te duci cu o lumanare la un mormant; mi se pare esential ca ei toti, revolutionarii, sa fie pastrati in memoria comuna, sa nu fie uitati de generatia mea sau generatia parintilor mei. pentru ca nu trebuie sa-ti amintesti doar de unul, la mormantul lui, ci de toti cei care au murit zilele acelea.
  eu cred ca tu te incapatanezi cu inversunare sa scrii doar despre ce e rau in societatea romaneasca, si de aceea tinzi sa manipulezi orice subiect spre partea sa negativa.
  dar e usor sa scrii de rau, mai greu sa scrii de bine. hai sa ne amintim ca vine craciunul totusi… nu? :)

 2. “Dacă ar fi fost să ne bazăm pe generaţia de azi, revoluţia ar fi fost doar un simplu hashtag.”
  buna asta … :)

  @Diana(colega lui) … lasa-ne!

 3. @Diana Colega-ta Diana, iti multumesc pentru fiecare prezenta a ta aici si pentru fiecare comentariu. Poate ai dreptate, poate uneori ma inversunez…promit ca in anul ce vine voi incerca sa schimb asta:)

  @unu multam de apreciere.

 4. Dur, foarte dur mesajul, dar si foarte adevarat.
  Multi, din ce in ce mai multi, au ajuns sa-l regrete pe Ceausescu…
  De fapt, ce s-a schimbat in Romania, in afara ca ai voie sa injuri pe conducatorul iubit? Nu ma refer la Basescu, ci la cel ce i-a luat locul lui Ceausescu… la Ilici
  Si-atunci?
  Traieste astazi poporul roman mai bine? Poate o mana de fanarioti 5%-10%, dar zdrobitoarea majoritate a populatiei, NU! DIMPOTRIVA!
  A AJUNS LUMEA SA-L REGRETE PE CEAUSESCU.
  SI-ATUNCI BIETII TINERI, DE CE SI-AU MAI DAT VIATZA IN 1989?
  DUMNEZEU SA-I IERTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *