Atenție, nu mai urmează stația Piața Victoriei..

Cam așa ar putea suna anunțurile din toate garniturile de metrou bucureștene care ar trebui să ajungă la Piața Victoriei. Știrea sună așa:

”În urma primirii unei reclamații a unui consumator care și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și marginea peronului, o echipă de comisari din cadrul CPC al Mun. București s-a deplasat la stația de metrou Piața Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate.

A fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului până la remedierea deficiențelor”

S-a descoperit că spațiul dintre peron și ușa metroului poate pune în pericol viața oamenilor. Dacă vă mai aduceți aminte, când au cumpărat garniturile noi de metrou, au descoperit că acestea erau mai late decât permiteau stațiile respective. Și ca atare, au tăiat din peron. Și astfel, distanța a devenit mai mare decât prevederile de siguranță, cu mult peste 20 de cm. Iar în această situație se află multe alte stații de metrou.

Nu-i așa că România este o țară superbă?

metrou-statia-victoriei1

4 thoughts on “Atenție, nu mai urmează stația Piața Victoriei..”

  1. Intrebare : a fost chemat careva pe la DNA sa dea ochii cu procurorii mai ales ca aceleasi trenuri , daca erau cumparate din Marea Britanie costau cu minim 25% mai putin iar daca erau achizitionate din Germania , aia ar fi asigurat mentenentza pentru cinci ani ? Nu mai pomenesc ca…puteau fi fabricate si-n Romania caci…nici romanii n-ar fi tusit si chiar nu le-ar fi cazut rau daca s-ar fi dat in acest fel de lucru la cateva sute de oameni . Aici , chiar trebuia sa-si bage nasul si DNA si mama DNA-ului si SRI si….tata-l SRI-ului ! 8)

      1. Deci , e clar Iancule : peste 10 ani , mai ales ca Directorul General al Metrorex a trecut si pe la voi iar acum ,este stiut si faptul ca , pentru Bucuresti se vor face atatea tururi de alegeri …pana o reusi Busoi sa devina Primar General . 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *