Asta e România.ro

Mergând eu agale spre casă, văd pe clădirea cinema Patria ditamai bannerul: “Românii nu mai au speranţă” şi un link: www.astaeromania.ro.

Curios 2.0 din fire am ajuns acasă, am deschis laptopul şi am găsit asta:

pdl

Brrrr..o hartă portocalie…Un procentaj de 74% de optimişti în România…(mai ţineţi minte vorbele hoaţei de Roberta…cu 24% de oameni care votează şi 74% care aşteaptă încă?)

Nu ştiu ce să zic…o fi o campanie de spălare a portocaliilor? Dacă da, cine o fi în spatele ei? Şi ce credeţi voi că se va întâmpla la 7 martie?

sondajromania

8 thoughts on “Asta e România.ro”

  1. am intrat si eu cu aceeasi curiozitate. m-a enervat si pe mine chestia cu optimismul debordant mai ales ca nu rezulta baza de calcul. intrand apoi exact in aia cu “viitor” dau peste tot felul de comentarii nervoase si unele oligofrene. mi-a atras atentia un comentariu care spunea ca ceva pute caci toate meshurile alea au niste costuri de productie si niste costuri de inchiriere asa ca ar fi interesant de stiut si cine face toata cacealmaua asa. oricum, am bagat si eu un vot sa vad rezultatele. Surpriza! cred ca pe site au intrat numai “pesimistii incurabili” caci votul era majoritar (aproape in procente basesciene totusi) pentru “romanaia nu are viitor”.

  2. Este o reclama la radio 21 daca nu ma insel, am vazut pe coperta unei reviste. Deci terminati cu ideea ca Basescu este in spatele oricarui cacat ca ma disperati.

  3. mdaaa! e clar, basescu si udrea si boc si pdl-ul e de vina, ei au comandat asta! :)) si apropo”Purtaţi chiloţii pe dos…pentru bine vostru !”

  4. Pingback: Asta nu e Romania!
  5. daca in loc de romanii n-au valuare si celelalte minciuni scriau ca tiganii n-au valuare si celelalte minciuni,sa vezi atunci scandal antisemit care se auzea pana in iad,procese peste procese…asa ,e vorba de romani si deci de romania. ce zic strainii care vad asta?unde in lumea asta un popor rade chiar de el insusi?cine a fost cu ideea asta cu siguranta e un dobitoc ,dar mai dobitoc este cel care a aprobat campania de denigrare a poporului roman ,care s-a jertfit in atatea razboaie pentru pamantul romanesc si pentru pacea de astazi!rusine voua,pleava societatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *