Aspazia Cojocaru

Ea este cea căreia trebuie să îi mulţumim pentru faptul că votul nostru, a celor 7.4 milioane de români, a fost aruncat la groapa de gunoi.

Ea este cea care a girat revenirea la Cotroceni a beţivului, prin tradiţionala metodă a trădării.

Să îi mulţumim, zic.

5341277-mediafax-foto-marius-dumbraveanu

20 thoughts on “Aspazia Cojocaru”

 1. ca pnl nu la primit pe dradatorul de Frunzaverde?? ala ce e? si la mai facut si ditamai seful in pnl, , va cacati pe voi usl dar ati belit pula cu pontacel si cacarez in frunte :)) ))))))))))))))))))))))))))))

 2. Mai are rost vreun comentariu? Noi vorbim ,ei isi vad de treburile lor.Suntem o tara. ….Pacat ca traim aici.

 3. intrebare, cand o firma nu vinde un produs cu probleme, cine sunt vinovati, managerii firmei care au facut produsul prost sau inspectorul care il scoate de pe piata?

  1. @berenger mai exact, ce ma intrebi..daca nu cumva USL e de vina si nu Aspazia? Am recunoscut si greselile USL dar asta nu inseamna ca accept orice tradare de acum incolo

  1. @berenger ai dreptate, daca intepretam ceea ce ai spus tu in felul urmator: “daca nu acceptam cvorumul si nu faceam pe noi la cateva tipete europene”

 4. daca tipetele europene nu erau intemeiate, useleii sunt niste fatalai
  daca tipetele europene erau intemeiate, useleii sunt antidemocrati

  prostia sau neprostia mea nu conteaza. prostia useleilor costa.

 5. Furia neputinţei! Am crezut în puterea votului dar observ că votul poate fi anulat, prin “legi”, “măreţia dreptului”, “scutelnici” şi “defectări” :)
  Vedeţi şi Curtea Constituţională funny photo :)

 6. pai tot asta spun: cum pot fi sprijiniti niste oameni care au organizat o cursa, au alergat singuri si au iesit pe locul doi, in timp ce 7,4 milioane de oameni ii manau din spate?

  1. @berenger dar tie ti se pare cumva ca au facut cursa aia doar pt ei? e si vina noastra..nu mai eram in situatia asta daca ieseam 10 milioane la vot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *