Ascar, un profesionist în domeniul rent-a-car

Zi de zi străzile sunt aglomerate cu mașini, pe multe drumuri se creează ambuteiaje și în cel mai rău caz accidente, datorită aglomerației. Și cu toate acestea, există și mulți pietoni, o parte dintre aceștia având carnet de șofer dar nu și mașina.

Discutam in urmă cu cateva săptămâni cu un prieten care lucreaza în Franța și care venise în țară pentru a-și vedea familia și pentru a mai petrece puțin timp acasă, alături de cei dragi și de prieteni. Și el este șofer, dar a ales să vină în România cu avionul, fiind o variantă mai rapidă și mai putin solicitantă. Cu toate acestea, în țară a realizat că avea nevoie de o mașină pentru a putea ajunge mai repede unde avea nevoie. Așa că a optat pentru o mașina închiriată, un splendid Audi A4 cu un motor puternic și care arata ca nouă.

Curios fiind, l-am întrebat de unde a făcut rost de o astfel de mașina și mi-a răspuns:

De la Ascar, o firma de inchirieri auto!

Auzisem și eu de această firmă dar nu cunoașteam prea multe detalii, mai ales că eu trăiesc in mare parte într-o zonă inzolată, de țară unde oamenii nu prea au nevoie de astfel de servicii. Dar pentru că în curand și eu o să plec la muncă în București am zis să mă informez cu privire la aceste servicii. Am aflat astfel că gama de mațini oferite spre inchiriere este foarte variată, și că toate mașinile arată la fel de bine ca și cea închiriată de prietenul meu. Iar prețurile, chiar dacă nu sțiu cum sunt în altă parte, mi s-au părut foarte ok, având în vedere faptul ca eu poate aș vrea sa inchiriez un VW Touareg pentru a merge în vacanță la munte cu familia și vreau să fac o impresie bună.

De pe site-ul Ascar.ro am putut afla informații despre fiecare mașina în parte, de la condițiile de închiriere până la consumul aproximativ și dotările incluse. Cu ajutorul unei mașini de la această firmă cu siguranță că mă voi deplasa mai ușor prin capitală și la un preț accesibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p