Arhi-penibilul utra blogger

Nu dau link către tip, nu are rost. Ştiţi cu toţii faza cu Badea, emisiunea lui suspendată şi bucuria orgasmică a lui Arhi şi a lu soţu lu’Denisuca, cum că au reuşit ei să suspende o emisiune.

Din punctul meu de vedere, dacă ar avea bun simţ, Arhi ar trebui să dispară lejer din ceea ce înseamnă blogosfera românească. De ce? Păi simplu. Pentru că eu sunt sigur că a ştiut că toată faza e o făcătură, dar a preferat, nu pentru prima dată, să facă trafic pe spatele proştilor care îl citesc.

arhi

5 thoughts on “Arhi-penibilul utra blogger”

  1. @Mihai Baboi nu-l ajuta cu nimic mihai…daca pici de prost in halul asta..ce dracu mai cauti pe aici? cum pot sa am eu incredere in informatiile pe care mi le oferi? nu ca individul asta ar fi prea relevant…

  2. :whatever: Bloggarasii “a-listeri” si bunul simtz…Astia sunt ahtiati dupa bani ca altceva decat gargara aiurea nu stiu sa faca. Nu uita ca ei TRAIESC din asta, nu ca noi. Opinia lor e opinia celui care plateste mai mult (adica 5 euro de la ala, 10 de alalalt). Alarga dupamaruntisul asta cu limba scoasa…Sunt niste penibili, da-i in plm…

  3. Cacatu’ asta de Arhi s-a apucat sa scrie despre pizza cu blat subtire si alte vrajeli IMEDIAT dupa ce si-a luat cea mai mare palma cu piciorul din blogosfera romaneasca…Ce sa mai zici? Tipic. S-a cacat pe aia care-i fac trafic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *