Ar fi bine..

Dacă PNL nu ar fi PDL, dacă PSD ar scăpa de penalul CAP-ist Dragnea, dacă am avea alt preşedinte atunci ar fi bine. Ar fi bine pentru că am avea şanse să creştem mai frumos,să curăţăm serviciile, să dezvoltăm ţară asta, să n-avem Ponţi.
Ar fi bine pentru că am scăpa de UDMR, de Basești, de Pruni, de Voiculesti, de Gorghii şi Tăriceni, de plângăciosul Nicuşor. Ar fi bine pentru că am putea să vorbim de un proiect de ţară în loc de cozi la permise, de educaţie în loc de analfabetism
Ar fi bine pentru că puşcăriile ar colcăi de ciorditori care ar sta zeci de ani la răcoare, nu 1,5 pentru recunoaştere. În sfârşit,ar fi bine pentru că nu ar avea cum să nu fie bine atunci când am decide chiar noi că vrem să ne facem bine.

Guest post primit de la @bălării.

parlament

2 thoughts on “Ar fi bine..”

  1. Chiar daca curatam tot in tara asta noi tot nu vom trai mai bine ,Cind spun noi ma refer la cei ce nu au salarii babane .Putem munci pina ne crapa fierea daca vreti numai pe ”doi lei”si tot nu vom goni saracia din tara.Poporul trebuie sa consume doar atit cit doresc conducatorii ,restul este destinat investitiilor in firmele alesilor.De aceasta organizare a resurselor nu vom scapa decit poate prin razboi mondial….Nu exista proiect de tara sau cicinal cum spunea Nicu.Proiect de tara poate ca o sa existe numai daca cetatenii acestei tari vor dori cu adevarat o schimbare reala a Romaniei.Acum la conducere avem un numar de partide ,urmase ale defunctului PCR.Aceste partide au preluat,folosit si valorificat toata mostenirea tehnico materiala lasata de Nicu.Suntem infundati in criza ,nu mai avem fabrici ,oamenii au plecat de nebuni sau de nevoie peste mari si tari in cautarea unui trai mai bun.Minciuna asta in care traim si ne complacem si pe care o alintam spunindu-i supravietuire o sa dureze pina la un moment dat .Asa a fost si pe vremea cizmarului ,ne-am culcat comunisti si ne-am trezit peste noapte democrati .Acum nu stiu sincer cum o sa fie ca invers de cum a fost ……este o chestie sf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p