Apartamentele în complexuri rezidențiale

Nu stiu cati dintre voi s-au gandit daca e mai avantajos sa iti cumperi un apartament vechi, sau unul intr-un bloc nou, intr-un ansamblu rezidential construit de un dezvoltator imobiliar de prestigiu.

In urma cu ceva timp, parea mult mai avantajos sa cumperi o locuinta veche, un apartament pe care trebuia sa il renovezi si sa il adaptezi dupa preferintele tale. Costurile ridicate ale locuintelor noi erau destul de piperate, insa in prezent preturile acestora s-au apropiat tot mai mult de cel al apartamentelor vechi.

Spun in deplina cunostinta de cauza ca e mult mai avantajos sa cumperi un apartament cu 2 camere intr-un complex rezidential, construit de un dezvoltator imobiliar.

Odata ce preturile au mai scazut, e mult mai avantajos sa cumperi un apartament nou, decat sa fii nevoit sa te acomodezi in unul vechi, la care mai ai de facut apoi adaptari. Chiar si in ceea ce priveste plata, ai parte de mult mai multa flexibilitate. Poti plati rate direct la dezvoltator, ai posibilitatea de a achita un avans iar apoi poti plati esalonat si de asemenea exista si oferte speciale pentru cazul platii integrale.

image

De departe remarc insa un alt avantaj, dincolo de cel al pretului sau cel al platii flexibile. E vorba despre ideea ca vei locui intr-o constructie noua, de calitate. Ce poate fi mai placut decat sa beneficiezi de un apartament nou, la cheie, la care sa nu mai fii nevoit sa aduci imbunatatiri? Cel din urma atu pe care vreau sa il mentionez este comunitatea selecta in care ajungi sa locuiesti daca iti cumperi un apartament nou. Vecinii nu ti-i poti alege si rareori nimeresti cativa cu care sa te intelegi bine.

In mare parte, cei care aleg complexurile rezidentiale sunt tinerii – familii proaspat infiintate, cu sau fara copii, cu care poti lega relatii nu doar ca intre vecini, ci si relatii de prietenie.

Tinand cont de toate aceste avantaje, personal votez pentru apartamentele noi, construite de dezvoltatori imobiliari, in complexuri rezidentiale selecte. Acolo ai parte de liniste, de siguranta si de dotarile moderne de care ai absoluta nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.