Anvelope de vara Sava Intensa UHP – performanta inalta si pret accesibil

Nu este un secret faptul ca multi conducatori auto romani isi cauta anvelope pentru turisme in functie de pret. Insa, daca sunteti posesor al unei masini moderne, capabile de performante sportive, trebuie sa alegeti niste cauciucuri pe masura. Din fericire, producatorul sloven Sava, care s-a afiliat familiei Goodyear-Dunlop in 2006, a devenit cunoscut pentru calitatea superioara a gamelor de pneuri fabricate. Noi ne vom referi in cadrul acestui articol, strict la linia de anvelope de vara Sava Intensa UHP, proiectate sa ofere ultra inalta performanta.

Cand au conceput modelul Sava Intensa UHP, inginerii care au luat parte la proiect au cautat sa creeze pneul perfect pentru dotarea de automobile sportive si masini de lux. Noile cauciucuri Sava se produc in versiuni de 16-20 inch, avand indici de viteza ridicati, de la V la Y. Raportul calitate-pret care caracterizeaza aceasta linie de anvelope vara este unul exceptional. Fara indoiala, el se datoreaza si implementarii unor tehnologii avansate, imprumutate de la compania mai mare, Goodyear.

Printre avantajele care descriu seria de anvelope de vara Sava Intensa UHP, merita sa amintim manevrabilitatea pe drumurile uscate. In partea exterioara a pneului, se pot observa blocuri de profil rigide, precum si canale special optimizate in vederea unei distributii optime a presiunii la curbe. Drept rezultat, soferii care opteaza pentru acest model se vor bucura de un control precis si mai multa stabilitate directionala, fata de modelele predecesoare. In ceea ce priveste rularea pe carosabile umede si ude, performantele sunt inlesnite de o compozitie cu continut bogat de siliciu. Canalele circumferentiale largi au rol in a eficientiza dispersia rapida a apei acumulate.

Este important de stiut ca in afara de performantele dinamice de care dispun, anvelopele Sava din aceasta gama destinata echiparii pe timp de vara, asigura si reducerea consumului de combustibil. Acest fapt devine posibil datorita materialelor utilizate in crearea carcasei, greutatii mici a pneului si compusul cu silica, responsabil pentru un plus de flexibilitate a benzii de rulare la temperaturi ridicate. Un alt beneficiu il reprezinta si zgomotul micsorat produs in timpul deplasarii, rezultat al optimizarii blocurilor din profil in combinatie cu prezenta unor canale subtiri in partea umerilor.

Aveti multiple motive temeinice sa luati in considerare montarea unor anvelope de vara din linia Sava Intensa UHP, daca detineti o masina de lux sau una sportiva, si sunteti in acelasi timp un sofer atent la pret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *