Antena Pro TV

E o veche vorbă românească care spune că lucrul amestecat, miroase a rahat turcesc. Și nu e lucru greșit în această învățătură. Plecând de la ea, aș vrea să mă refer un pic la tot ceea ce se întâmplă pe piața media de la noi, mai bine zis la tot transferul acesta de vedete Pro TV către Antena 1.

De la începutul anului și până acum, nu cred că există vreo vedetă a postului din Pache Protopopescu care să nu fi fost fie vehiculată ca mutată la Antene, fie confirmată cu mutarea. Poate doar Neti Sandu să fi scăpat. E bine ceea ce se întâmplă?

Nu cred. Antena 1 nu a reușit niciodată să treacă peste un anumit nivel de mediocritate din punct de vedere al calității programelor oferite. Chiar și showurile mari pe care le-au achiziționat au fost mereu în urma celor de la Pro. Fie că vorbim aici de Top Chef, fie de X Factor sau România Dansează. Ce și-au zis oamenii, dacă nu putem să îi batem pe ăștia în luptă directă, hai să îi luăm la noi.

Numai că asta nu le garantează neapărat și succesul. Pentru că da, ai vedetele, dar îți lipsește logistica și mai ales libertatea de a face și spune ce vrei tu pe post. Mai țineți minte scandalul Badea – Bendeac?

Q.E.D

PS: De cacao este și schimbarea lui Cheloo din juriul X Factor. Asta ca să îl aduci pe unul ca Bănică…

mona-segall-pro-tv-antena-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *