Antena 3 – suspendăm sau nu emisia?

Deci avem cazul: Gâdea îl face praf pe Duţă, şeful CNAS, ca urmare a situaţiei umilitoare în care au fost aduşi bolnavii de cancer, lipsiţi de medicamentele necesare supravieţuirii.

Un portocaliu imberb sesizează CNA şi cere suspendarea emisiei Antenei 3, pentru 10 minute, probabil.

Dincolo de multe momente de isterie ale anteniştilor, nu pot să nu observ că a rămas singurul post de televiziune neaservit puterii portocalii.

Pentru mine, suspendarea emisiei, fie şi doar pentru câteva minute, ar fi un derapaj de neacceptat.

Voi ce credeţi?

13304345391328182346antena-3

9 thoughts on “Antena 3 – suspendăm sau nu emisia?”

 1. Demersul lui Gadea este laudabil, a avut curaj sa arate cum este sistemul de sanatate din Romania.

  Chestia cu suspendarea ptr 10 minute este un fel de cenzura si se axeaza pe premisa “cine nu este cu noi, este impotriva noastra”… audioviziual “made in Romania”.

  1. @Creationn da, asa este..iar dovada cea mai simpla e ca tocmai au adus in cna 3 oameni aserviti portocaliilor

 2. Au ajuns sa se joaca cu sanatatea unor oameni sunt ofensati cand li se arunca adevarul in fata. Cei de la CNAS si-au blocat site-ul dupa ce un fost angajat a demonstrat ceva in direct. E clar ca le e frica sa afle toti adevarul, dar sa speram ca nu o sa le mai mearga mult.
  Iar celor de la Antena 3 tot respectul. Au avut mereu un cuvant puternic de spus si au rezolvat probleme in fata carora autoritatile au ramas indiferente.

  1. @Andreea da, trebuie sa recunosc ca antena 3 a chimbat spatiul mediatic. iar pe cel de stiri, fara tagada, l-au dus la un alt nivel

 3. Ionuţ, indiferent despre ce post tv am vorbi, problema este alta : CENZURA !
  Cine nu ştie să pupe, să lingă, să mintă, să accepte mizeria portocalie, trebuie redus la tăcere ?

 4. @Ionut:

  Ai si nu ai dreptate. Ai dreptate sa sustii libertatea presei si libertatea cuvintului; orice demers care le limiteaza sau incearca sa le limiteze reprezinta un pas inapoi, spre o perioada pe care unii dintre noi am “gustat-o” din plin.

  Spun ca nu ai dreptate pentru ca, din cite stiu eu, in emisiunea la care te referi Gidea a “alunecat” verbal, lucru care nu mi se pare admisibil. Dealtfel, daca iti amintesti, am avut de obiectat si in ce te priveste ca ai genul asta de alunecari. Poti fi impotriva, o societate fara yin si yang e o societate profund bolnava, dar te poti opune si in limbaj urban.

  Sint multe moduri de a-i spune cuiva ca e dobitoc, in functie de mediul in care o faci. Gidea a confundat studioul cu spatele blocului :)

  1. @Stefan derapajul cred ca nu era justificat in momentul in care venea extrem de gratuit, la adresa unui om de bun simt, care isi facea treaba. Dar reactia lui Gadea a venit la adresa unui om care practic spunea..”si ce daca..lasa-i sa moara…” Da, pe fond tu ai dreptate, un om de presa ar trebui sa fie rece, calculat..sa nu lase propriile sentimente sa iasa in evidenta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *