Antena 3, interlopii mass-media

Ca să lămurim lucrurile de la bun început, căci știu că sunt mulți cei care vin și îmi spun: ”dar tu ai fost fan Antena 3”. Da, am fost un telespectator fidel al lor. Chiar a fost inclusiv un moment în care am considerat că Antena 3 este un aliat important și util în proiectele politice ce au dus la formarea USL.

Practic, ce să ne mai ascundem după deget, vorbim aici de faptul că Antena 3 e singurul motiv pentru care există și corcitura aia de partid, PC, condus cu mână de fier de Văranul turnător. Dar eu consideram, în naivitatea mea, că o televiziunea poate să fie utilă funcționând doar ca televiziune, furnizând oamenilor știri corecte, fără manipulări, fără informații trunchiate.

Ori, dincolo de știrea zilei de ieri cum că Voiculescu a fost pus sub control judiciar, după audieri de peste 4 ore, adevărata știre este aceea ca Antena 3 nu este un post de televiziune, ci este un instrument de șantaj. Că oameni care nu cotizează cu bani la cool mogul, sunt tocați, viața le este pusă fără jenă sub tirul mizerabil al lui Gâdea, Badea, Ursu, Grecu, Tudor, Ciuvică. Acest post de televiziune, prin salariații săi, funcționează și se comportă ca un interlop care vrea să țină sub teroare pe cei din cartierul său, pentru a-i putea stoarce de bani, de taxă de protecție.

gadeabadeaursuvoiculescu

Antena 3 nu mai face de mult televiziune. Ci șantajează, violează emoțional, manipulează într-un mod mizerabil. A fost o vreme când pericolul mare pentru această țară era reprezentat de OTV și de tonele de lături care erau dversate seară de seară în garsoniera lui Dan Diaconescu. Acum, marele pericol este reprezentat de Antena 3 și de modul abject în care acest post de televiziune este folosit de un securist dovedit pentru a șantaja și a teroriza pe cei care nu plătesc taxa de protecție.

Dacă am avea un CNA corect, licența Antenei 3 ar fi pusă în discuție cu prima ocazie. Și apoi ridicată. Antena 3 nu e televiziune, Antena 3 e o mizerie.

5 thoughts on “Antena 3, interlopii mass-media”

 1. Antena 3 este o mizerie, atunci când nu-ti convine ce zice.

  Când îl slavea pe Crin, era Europa Libera, acum trebuie sa i se ridice licenta.

  Vad ca libertatea cuvântului,libertatea presei, dreptul la opinie deranjeaza inclusiv pe cei ce-si zic liberali. Nu zic ca au neaparat dreptate cei de la Antene, zic doar ca au dreptul sa graiasca. Ca fac campanii dedicate este evident, ca au o agenda de comunicare (sau de terfelire) este straveziu de clar, se prind si copiii … Nu înteleg de ce trebuie sa li se ridice licenta din moment ce partizanatul lor este atât de straveziu? Crezi ca partizanatul celor de la B1 este mai de soi? Crezi ca este vreo mare deosebire dintre Banciu si Badea, între Turcescu su Gâdea? Si unii, si altii mânânca stercobilina cu polonicul, numai ca cei de la Antena reusesc mai bine. Scandalul care a dus la arestarea lui Mircea Basescu este cel mai puternic argument cu putinta pentru mentinerea licentei A3 (DNA n-a facut nimic trei ani fara scandalul de presa, pus ca un rahat pe ventilator de A3).

  Oof, hombre … Se tacuisses …

  1. @PC aici nu vorbim de partizanat, ce poate fi acceptat, pana la o limita. Vorbim de niste lucruri mult mai grave

  1. @Dan Tanasescu traim in aceeasi tara, despre ce vorbim aici? Antena 3, ca si B1 TV ca si RTV, au incetat sa mai fie institutii de presa, functioneaza doar ca institutii de santaj. Pe ce ma bazez? Pe referatul DNA, ce spune asta negru pe alb.

 2. @Dan Tanasescu: exista filmulete pe youtube cu emisiuni de arhiva ale antenei3. Poti sa te lamuresti singur ce atitudine aveau angajatii lui voiculescu(jurnalisti nu mai sunt demult!)inainte ca seful sa afle ca Antonescu si PNL NU A VRUT SA APROBE LEGEA AMNISTIEI ,si dupa !Voiculescu era deja condamnat la 5 ani cu executare in procesul ICA, deci era direct interesat ca legea sa treaca cu majoritatea de voturi a USL,si pt.ca Antonescu nu a acceptat,S-A DAT ORDIN PE UNITATE SA INCEAPA JIHADUL PT.CRIN SI PNL! PROSTITUTIO IN INTEGRUM-DEVIZA NOUA A POSTULUI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *