Antena 3 culege scuipații pe care i-a semănat

Breaking news de breaking news ieri seară la Antena 3. Cică redactorul șef al Jurnalului Național și băgător de seamă pe la toate emisiunile lor, Dan Constantin pe numele lui, cunoscut încă de pe vremea când pupa în fund regimul comunist, a fost agresat într-un supermarket, de un individ care l-a amenințat că îl scuipă. Eu aș fi crezut, văzând politica editorială a celor de la Antena 3 că un scuipat pentru ei ar trebui să fie ca un autograf.

Nu ai cum să fii de acord cu astfel de atitudini. Dar nici nu trebuie să trecem cu vederea o realitate: Antena 3 primește acum ceea ce seamănă de ani buni: ura, scârba, disprețul față de oricine și orice.

Când încetezi să te mai manifești ca un post tv echidistant și funcționezi ca o uriașă mașinărie de manevră și șantaj, când ai în rândul tău așa ziși jurnaliști precum Badea, analiști precum Ciuvică și Dan Constantin sau executanți precum Radu Tudor și Răzvan Dumitrescu, personaje care oră de oră, zi de zi, nu fac altceva decât să împroaște cu noroi și mizerie tot spațiul mediatic, la ce te miri că lumea mai are un pic și vine și te scuipă?

Mi-e teamă că acesta este doar începutul.

PS 1: Badea este un model în ceea ce privește calitatea Antenei 3:

imagePS 2: Tare aș vrea să aflu care au fost criteriile pe baza cărora CNA a prelungit licența Haznalei 3. 

2 thoughts on “Antena 3 culege scuipații pe care i-a semănat”

  1. Faptul ca il citezi pe Badea, nu face decit sa ii dea apa la moara. Ignorind-ul e cel mai bun remediu vizavi de acest cercopitec. Bun si acum te intreb daca tu l-ai recunoaste pe ala de isi zice ca redcatorul national de la Der Sturm (vezi wikipedia pentru lamuriri) pe stil USL ? iti garantez ca nu ! Deci rezumind faptele, un anonim cu nimic mai prejos decit zglobiiul Zglobiu v ine sa suipe pe un alt anonim. atit si nimic mai mult. O furtuna intr0un pahar de apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *