Animale mai inteligente si mai sanatoase si medaliate cu Petkult Sensitive

Nenumarate studii au demonstrat ca exista alimente care sporesc inteligenta omului, dar si pe cea a animalelor, acestea fiind pestele (datorita continutului de fosfor) si orezul (inteligenta japoneza este renumita). Evident ca daca iubim cainii si acceptam sa-i ingrijim, ii dorim inteligenti si sanatosi.

Multi contesta inteligenta animalelor in mod nejustificat fiindca ele pun la punct strategii prin care ni se strecoara in suflet si ne determina sa le iubim, executa comenzi si raspund la dresaj, ne inveselesc cand suferim sau suntem foarte tristi. Am o catelusa care vine langa patul meu cand ma sint rau, se ridica sa ajunga la mine, ma priveste in ochi si ma linge pe maini.

Hrana uscata pentru caini Petkult Sensitive Maxi Adult cu miel si orez 12 kg   vine la pachet cu urmatoarele bonusuri:

petkult_sensitive_maxi_adult_miel_si_orez_12kg

-cel mai avantajos pret de pe piata:179,99 lei

-medalion cadou pentru catel

-discount de 23, 89 de lei.

Acesta hrana asigura organismelor cainilor de talie mare aflate in grija noastra :”MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS”.

Stim cu totii foarte bine ca japonezii, care consuma orez in cantitati industriale traiesc foarte mult, se lauda cu o sanatate de fier si o inteligenta proverbiala. Carnea de miel usor digerabila nu este grasa, prin urmare garantat nu apar probleme cardivasculare la animalele hranite cu acest aliment. Sistemul digestiv este protejat de toate ingredinetele care intra in compozitia hranei: roscove, orez brun, carne de miel si cicoare. Alte materii prime care intra in compozitia produsului prezentat mai sus au urmatoarele efecte benefice:

-asigura stralucirea blanei. Parul stralucitor nu mai cade ca atunci cand cainele se imbolnaveste sau este hranit gresit

-contin antioxidantii care incetinesc procesele de imbatranire, iar animalul nu este niciodata amenintat de paralizii ale membrelor, fiindca articulatiile sunt protejate sau de probleme digestive si cardiovasculare

-animalele sensibile nu fac alergie la acesta hrana, acest lucru fiind testat cu atentie de catre specialisti

-este potrivit pentru toate rasele mari de caini incepand de la 18 luni.

-gustul si aromele dau dependenta in sensul deplin al cuvantului, iar animalelor li se prelungesc viata, sanatate si tineretea cu acesta hrana minunata.

Investiti in animalele iubitoare si credincioase caci bunatatea este lucrul cel mai de pret pe care-l poate demonstra omul cat traieste pe pamant!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *