Andrei Chiliman sau promiscuitatea în politică

Urmăresc cu mare atenție conferința de presă susținută de Andrei Chiliman alături de Vasile Blaga, odată cu intrarea acestuia în PDL. Omul nu are nicio jenă, nu clipește deloc, când vine acum și ne spune că pentru un proiect de succes este nevoie să lăsăm deoparte orice lucru care ne-ar putea despărți.

andrei-chiliman

Hai să cităm un pic din el, lucrăm cu materialul clientului:

Domnul George Crin Laurențiu Antonescu se comportă ca un interimar al lui Băsescu la conducerea PNL, a spus Chiliman. Decapitarea celei mai importante organizații și aducerea în partid a lui George Becali nu folosește decât PDL

”Remarc o scadere dramatica a nivelului discursului competitorilor politici. Sa ma scuze cititorii dvs., dar, uneori, in aceasta campanie, am senzatia ca politicienii din asa-zisele partide mari ii trateaza pe romani ca pe niste redusi mintal.
Minciuni gogonate, insulte grosolane, tumbe politice executate peste noapte, ori comportamente politice infantile ca in campania asta, eu n-am mai pomenit.”

Și preferata mea:

„Promiscuitate politică înseamnă să-ți execuți adversarii din partid încălcând statutul pe care chiar tu l-ai scris. Promiscuitate politică înseamnă să primești în partid și să dai funcții unor oameni pe care, până mai ieri, îi injurai la TV, ca adversari politici. Promiscuitate politică înseamnă să deschizi porțile PNL traseiștilor, unor persoane dubioase sau unor pușcariabili. Promiscuitate politică înseamnă să negociezi pe sub masă cu Blaga în timp ce ești la guvernare cu PSD

Așadar și prin urmare, citând tocmai din domnul Chiliman, cel ce tocmai a negociat pe sub masă cu Blaga, cel ce a devenit un traseist mai celebru decât fetele vesele ce își fac veacul pe Magheru, domnia sa și cei ce îl urmează ca niște oi nu reprezintă decât promiscuitatea în politică. Promiscuitatea care pute a oameni mizerabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.