Analko Aluminium Industry – servicii de top în domeniul construcțiilor metalice sudate

La Analko Aluminum Industry cea mai importantă preocupare a noastră este reprezentată de realizarea combinațiilor optime între dorințele clientului și cerințele de siguranță impuse de normativele existente, dar și reducerea consumului de materie primă, implicând astfel costuri de execuție mult mai mici. În domeniul structuri metalice sudate și nu numai, suntem liderul pe piață în ceea ce privește calitatea și promptitudinea.

confectii-metalie1

Calculul acestor structuri metalice care urmează să fie sudate se va face cu ajutorul programelor consacrate pentru a se realiza o analiză avansată cu ajutorul căreia să fie modelat cât mai bine comportamentul pe care îl au clădirile supuse unor solicitări. Colaborarea cu clientul și dimensionarea corectă a elementelor vizate generează o mare economie de materie primă.

Se știe că realizarea de îmbinări sudate, în atelierele de confecții Analko este cu mult superioară calitativ dar și economic, raportat la sudurile care au loc pe șantier. Tocmai de aceea, cele mai multe strucuri metalice care vor fi proiectate la noi sunt realizate din subansamble care au fost sudate în atelier și care se îmbină exclusiv cu șuruburi în timpul montajului pe șantierele de lucru.

Calculul pentru structuri precum  și  buna dimensionare a acestor elemente se va face conform cu normele europene dar și nationale și, la solicitarea clientului, se poate realiza și un calcul pe baza normelor care aparțin altor state.

La Analko realizăm și modelarea tridimensională a acestor strucuri. După ce sunt finalizate calculele, structura se modelează 3d utilizând programe speciale pentru detalierea structurilor metalice. În acest mod, fiecare stâlp, contravântuire, grinda, etc, se vor prezenta fidel alături de prinderea lor alcătuind și o macheta identică cu structura care urmează să fie pusa în scenă.

Realizarea completă a modelului în regim tridimensional oferă numeroase avantaje comparativ cu sistemele de proiectare clasică utilizând programe CAD. Nu există niciun alt mod mai simplu cu ajutorul căruia să fie oferite informații despre conformarea structurilor, tipul de profile și șuruburile utilizate, lungimile de bare sau grosimile plăcii decât o machetă digitală in față. Aceasta machetă permite interogarea cu doar un click a elementelor componente din structură.

Desenele care sunt realizate pentru confecționarea structurilor metalice și plansele de montaj care sunt generate 3d sunt foarte clare și precise și elimină toate posibilitațile de apariție a neconcordanțelor.

Proiectele complete ale structurilor metalice includ desene pentru toate reperele în parte, detaliile de execuție, planurile structurale, planurile de montaj, listele dedicate pentru table și profile, listele pentru expediție precum și listele cu piese similare.

Experiența acumulată de echipa Analko proiectând structurile metalice, ne ajută să identificăm rapid și optim soluții foarte clare, care, pentru cazuri individuale, duc la un foarte bun raport între calitate și preț.

confectii-metalice2

Gama vastă de servicii oferite de Analko, precum și precizia, calitatea și promptitudinea, ne-a propulsat în timp, în topul producatorilor de confectii metalice din România. Accentul este pus pe satisfacția absolută a nevoilor fiecărui client în parte, la cele mai bune standarde cu echipamente ultra moderne, într-un mediu de lucru profesionist și ofertant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p