Amintiri cu Dacia

Maşina pe care nu am avut-o niciodată, dar pe care, ca orice om care se respectă, am condus-o.

Menţionez de la bun început că nu am carnet. Dacă mă întrebaţi de ce, nu ştiu ce să vă spun exact. Deşi călătoresc destul de mult, nu am avut niciun moment sentimentul că fără carnet nu m-aş descurca şi nici nu am crezut vreodată că urmează să am nevoie de el şi în cariera mea.  Destinul meu de taximetrist nu există:)) ). Din contră, mi se pare mult mai plăcut să fie altcineva la volan iar tu să te bucuri întru totul de drum. Plus că marele avantaj de a nu fi şofer îl ai la momentul când în faţa ta stă o bere rece, gata să fie devorată:)) )

dacia1310

Revenind un pic la Dacie şi amintirile legate de ea. Pentru mine, Dacia este ca şi prima fată, ceva nu voi putea uita niciodată. Primul demaraj, prima accelerare, chinul de a nimeri treapta corectă cu schimbătorul, zgâlţâielile de pe drumul de ţară şi apoi finalul primului meu drum cu o maşină parcă făcută pentru a fi prima ta iubire, bineînţeles cu şoferul lângă mine ţipând să îi las maşina întreaga că ea este cea care îi aduce bani în casă:)) ))

Ca brand, Dacia este probabil cel mai de succes brand românesc. Care a reuşit să se impună şi pe vremea comunismului, dar care s-a adaptat foarte bine şi rigorilor unei sistem modern. Drept dovadă că au fost preluaţi de Renault, care a reuşit în ultimii ani să creeze din Dacia un fenomen social. La noi era de aşteptat, dar, cu totul şi cu totul surprinzător, Dacia a reuşit să cucerească şi Europa.

Şi astfel, Dacia rămâne în continuare cea mai tranzacţionată maşină de pe siteurile cu anunturi auto din Romania, indiferent că vorbim de deja antica 1310, fie de modelele noi de Dacia, dintre care Logan este în top.

2 thoughts on “Amintiri cu Dacia”

  1. Al dracu’ sa fi Iancule…cat de sexy poti fi cateodata ! Auzi colea: ” pentru mine Dacia este ca si …prima fata ” 8) ! Daca iti viziteaza blogul popa Stoica …nu te vad bine ! Da’ ce sa faci…mai scoti si sfintia ta de-o bere , d-un mic ceva acolo …..8) Oameni suntem nu ?

  2. Ai condus o dacia si nu ţi-ai luat permis, după ce ai fost cu prima
    faţă te-ai reorientat către…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *