Amical de lux: Panama vs Spania

Amical de lux pentru selectionata Panamei, care isi permite sa o aduca pe Spania in propriul fief pentru a-si asigura spectacolul in fata propriilor fani cu ocazia acestei zile dedicate intalnirilor intertari. In pofida faptului ca La Roja a lasat cativa jucatori cheie la cluburile lor, acest meci reprezinta o oportunitate grozava pentru antrenorul Spaniei de a testa noile piese din viitorul mecanism al nationalei care a reusit sa castige consecutiv o Cupa Mondiala, urmata in vara acestui an de Campionatul European gazduit de Polonia si Ucraina. Asadar, o sansa in plus pentru alti jucatori de a-si face loc in primul “11” conceput de Vicente del Bosque! Sa ii mentionam, asadar, pe cei care nu au efectuat calatoria pana in Panama: Fernando Torres, David Silva, Xavi, Xabi Alonso si, nu in cele din urma, fundasul Barcelonei Gerard Pique, care nu este apt 100%.

Nici vicecapitanul Carles Puyol nu a putut merge in America Centrala, fiind in convalescenta dupa cotul dislocat in meciul de Liga Campionilor impotriva Benficai. Cu alte cuvinte, ne asteptam sa ii vedem in primul “11” pe Martin Montoya si Juan Mata, jucatorul lui Chelsea. Tot cu titlu de noutate, ii enumeram pe Roberto Soldado (Valencia), Jesus Navas, Benat si Markel Susaeta, cel din urma putand debuta in tricoul Spaniei sub umbrela unuia dintre cei mai reputati antrenori din lume, Vicente del Bosque. Meci de cinci stele pentru panamezii ce isi vor pune bazele in inspiratia lui Blas Perez (FC Dallas). 26 de goluri in 64 de jocuri pentru internationalul panamez, care va cauta sa il invinga pe Iker Casillas cu orice pret.

Amatorii de pariuri Unibet pe ro.unibet.com isi pot indrepta privirile catre un meci spectaculos: 1.65 pentru over 2.5 si 2.75 pentru over 3.5!

Echipele probabile

Panama (4-2-3-1): Penedo, Dasent, Boloy, Algandona, Rodriguez, Gomez, Cedeno, Quintero, Barahona, Godoy si Perez.

Spania (4-3-3): Casillas, Montoya, Ramos, Albiol, Alba, Fabregas, Busquets, Iniesta, Mata, Villa si Pedro.

suporteri-de-gala-pentru-nationala-spaniei-david-villa-si-carles-puyol-vor-asista-la-finala-euro-2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *