America lui Biden

America lui Biden își începe azi drumul. Și arată îngrozitor și grotesc. Înconjurat de armată mai ceva ca un dictator și de tot felul de clovni (cel din fotografie este un adjunct numit de Biden în Departamentul de Sănătate, un transexual pierdut în spațiu).

140211256_1271777516541061_6506834783624757874_n

Ce va urma în mandatul acestui bătrânel care probabil nici nu știe că Războiul din Vietnam s-a terminat? Nimic bun pentru America, nimic bun pentru lume.

3 thoughts on “America lui Biden”

  1. Mai ieri alaltaieri te-ntrebam { daca nu ma-nsel cam a doua oara in ultimii zece ani } , cine-ti face textele . Iancule , daca le faci tu atunci , ACESTA este pur si simplu GENIAL : FELICITARI ! Chiar m-am citit pe la alti bloggari o chestie dintr-asta plina de adevaruri EVIDENTE . In ceea ce priveste mesajul…vorba IPF Daniel : “- VOM TRAI SI VOM VEDEA ” .

  2. Inainte sa uit : daca-ti inchipui cumva ca Joe Biden a fost desemnat de catre partidul democrat sa conduca America vreme de patru ani , te-seli amarnic . Miza este de fapt , Kamalla Harris PRIMUL VICEPRESEDINTE AMERICAN…SI FEMEIE SI LATINO . Un experiment insa…se intampla asta in UNITED STATES of AMERICA . Mare minune n-ar fi ca-n maxim doi ani , acest ” bătrânel care probabil nici nu știe că Războiul din Vietnam s-a terminat ” { stie , nu te lasa inselat de aparente } , sa nu plece sa-si bea cafeaua alaturi de stramosi si-atunci , ghici cine va devenii PRESEDINTELE SUA pentru…minim opt ani !?

    1. @Marian Da, am auzit și eu de acest scenariu legat de propulsarea Kamalei Harris ca prima femeie președinte. Acum, rămâne de văzut dacă și Hillary Clinton va fi de acord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *