Am învins ! Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu a căzut !

235 de deputaţi şi senatori au votat pentru căderea guvernului Ungureanu.

A fost o zi incredibilă. Plină cu de toate. Am văzut un prim ministru incapabil să înţeleagă ce i s-a întâmplat. Un Crin Antonescu incredibil.

Am văzut o Plăcintă plângătoare, ameninţată de o Udrea aflată în ultimele ei zile ca politician.

Dar gata. Acum începe greul. USL trebuie să preia frâiele puterii şi să încerce să repare ce se mai poate repara şi să aibă grijă să avem nişte alegeri organizate corect.

Şi cel mai important: USL trebuie să redea oamenilor încrederea în instituţiile statului şi o speranţă de mai bine.

SIE Marius Necula Mihai Razvan Ungureanu Cipcirip

13 thoughts on “Am învins ! Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu a căzut !”

 1. eu cred ca toate se intampla doar de ochii lumii si in spatele lor sunt si raman aceleas persoane care conduc din umbra

 2. A DAT DUMNEZEU DE AM SCAPAT SA NU LE MAI VAD MUTRELE ASTORA PE STICLA TELEVIZORULUI !!!CE SE VA MAI INTAMPLA DE AICI INAINTE ….CHIAR CA NU MAI CONTEAZA .CRIN ANTONESCU …PRESEDINTE, RAMANE UN DEZIDERAT CE ESTE DIN CE IN CE MAI APROAPE DE CERTITUDINE .ACEST OM MA POATE REPREZENTA PE MINE CA ROMAN .ACEST OM MA REPREZINTA !!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

 3. @Ionut: nu stiu de ce, dar am impresia ca n-ai nici cea mai vaga idee cit de mult rau genereaza victoria asta si nici in ce hal v-ati izbit cu capul de perete.

  imi doresc sa nu am dreptate.

 4. @Stefan Onorabile , eu am o ” vaga idee cat de mult rau genereaza victoria asta ” insa am certitudinea ca incepand de azi…s-a reusit ” fisurarea ” mafiei PDL-iste din Parlamentul Romaniei…iar asta- i tot ce conteaza !!!Asta imi da speranta ca cei ce au tradat tara sub mandatul lui Traian Basescu si Traian Basescu insusi….s-ar putea sa fie pusi vreodata sub acuzare . ASTA-I TOT CE CONTEAZA PENTRU MINE LA ORA ASTA !!!Fara suparare onorabile .

 5. @Ionut & marian:
  asa zic si eu, sa fie cum spuneti voi. doar ca din cite simt eu acum ceva e profund in neregula (repet, sper sa ma insel) iar viitorul va fi mai tulbure pentru tot ce inseamna USL. mai sint citeva luni pina la alegeri si daca nu reuseste guvernul cel nou sa comita o minune singurul lucru cu care veti ramine va fi bucuria de azi. ramine de vazut.

 6. @Stefan Onorabile domn stiu ca este vorba despre o victorie a la Pirus si de asemenea stiu ca viitorul nostru al romanilor este si va fi si-n viitor , sumbru, insa daca s-a reusit fortarea parlamentului, asta trebuie sa recunosti ca, inseamna ceva !Asta inseamna o gura de oxigen pentru oamenii din tara asta ce asteptau cam de multa vreme o schimbare sau macar …inceputul unei schimbari .

 7. @Marian @Stefan nu are de ce sa fie atat de negru. Eu zic ca daca romanii vor vedea ca sunt guvernati cu respect, ca se fac legi bune, ca se reface ceea ce a fost stricat..nu se va eroda..

 8. Iancule ! Ce a fost distrus in …sapte ani, necesita minim paisprezece pentru readucerea la nivelul initial . De aceea Stefan spune , pe buna drepatate si-si manifeste scepticismul cu aceasta ocazie , ca viitorul USL este tulbure .Si nu numai de asta . Ai uitat ca-i vorba { chiar ei au recunoscut-o nu o data !} despre o alianta de conjunctura ?Si-n plus …ce crezi ca or sa-i lase dracii aia batranii pe Ponta , Antonescu { ei de asta chiar sint sigur ca va ramane …nu ca-l respect eu neaaparat }sau Daniel Constantin sa -si ia avant ? Sa dea Dumnezeu dar…n-asi crede.La ‘ locale ” se va vedea cine va rezista dintre cei trei, cine va face primul pasul inapoi .Chiar i-am dat dreptate lui Stefan , tocmai ca desii sint inca ” euforic ” dupa ce de buucurie am golit un pahar cu bere pentru bucuria caderii lui MRU si a gastii sale, asta nu ma impiedica totusi sa fiu lucid , sau pragmatic ca tot discutam ….politica !Indiferent cum , totusi coane Iancule… :beer: RESPECT !

 9. Iancule, n-ati invins. Nu inca. Insa de acum puteti sa incepeti sa invingeti.
  Depinde numai de voi. Daca derapati, va asigur ca va voi fluiera de pe margine.
  L-am crutat pe Tariceanu cand o merita, a doua oara nu se va mai intampla.

 10. @Marian important este sa facem primii pasi spre normalizarea statului. Sa se vin in fata cu niste date clare despre ce avem in buget acum, sa le fie dati pensionarilor banii furati de portocalii..sa se reinstaureze domnia Parlamentului..iar dupa alegerile din noiembrie, sa taiem in carne vie toti mizerabilii care si-au batut joc de tara asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *