Am luat SIDA de mână…sau în mână?

O nouă campanie de succes se derulează în aceste zile în onlineul românesc. Te duci aici, selectezi judeţul tău şi dai click…şi…

Imediat, un bolnav de SIDA simte căldura atingerii tale online..şi se face bine..sau  se simte mai bine.

În acelaşi timp, realitatea este cu totul alta. Bolnavilor le este întrerupt tratamentul din lipsă de medicamente. Integrarea socială a acestor oameni este foarte greu de realizat. Iar lipsa unei educaţii sexuale sănătoase face ca această boală cruntă să se perpetueze liniştită.

Iar noi facem campanii de 2 lei…

One thought on “Am luat SIDA de mână…sau în mână?”

  1. Cam ce zici matale…George Michael are ADIS sau { daca-ti ” place ” mai mult} SIDA ?Am auzit ca-i internat decateva timp in spital la Viena{?} unde-i tratat de ” pneumonie” , insa dupa stiinta mea , cu tratamentele din zilele noastre….se ducea si mama ” pneumoniei” Imi aduc aminte ca Rock Huston …parca tot de ” pneumonie” a fost internat la un moment dat …si Freddy Mercury….Sti care-i treaba ? N-am nimic cu ….poponarii, e treaba lor frate, e riscul lor { pot considera SIDA ca pe o pedeapsa data de Dumnezeu [ asta in conditiile in care eu nu prea cred in Dumnezeu…de fapt chiar nu cred in el…il folosesc asa …ca termen in discutie si atata] pentru a pedepsi pacatul lor} insa nu pot uita ca au fost inbolnaviti datorita neglijentei , inconstientei si imbecilitatii criminale a unora ” din sistem” foarte multi copii si chiar oameni maturi…care la ora asta au nevoie de tratament, mai ales ca ei n-au chiar nici o vina pentru boala cu care s-au procopsit . Dupa ’89 daca acesti oameni a r fi dat st at ul roman in judecata even tual la organisme in ternationale, in mod sigur ar fi castigat iar statul roman { adica noi , eu , tu si altii ca noi } am fi fost nevoiti sa le dam atatia bani incat n-ar mai fi avut acum nevoie de pomana acestui ministru al ” sanatatii { asta …nu-i tot ungur ca si alalalt ?] sau a statului. Ar fi fost in stare sa-si faca rost de tratamenta care probabil ca le -ar fi vindecat boala pana la ora asta. Acesti oameni trebuiau sa lase deoparte ” patriotismul ” de duzina si sa dea statul in judecata, iar sistemul medical trebuia sa plateasca. N-au facut-o si acu…asteapta o mana calda de la degeratu’ ?Sa fim seriosi, repet am toata compasiunea pentru acestia { NUMAI PENTRU ACESTIA!!!} insa si ei trebuiau sa faca ceva, iar acel ceva era…darea in judecata a statului si a sistemului medical din Romania la Curtea de la Haga sau Strassbourg sau…unde dracu or mai fi asemenea ” curti” !Restu e doar vorba goala… :rant: :rant:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *