Alina Gorghiu: “parlamentarul tău – partenerul tău- prietenul tău !”

Pe Alina Gorghiu am întâlnit-o prima dată în 2008. De atunci şi până acum am avut ocazia de multe ori să mă intersectez cu ea şi cu proiectele ei frumoase.

Pentru mine, Alina este modelul politicianului viitorului. Un om care nu rămâne rigid la schimbări, ci se adaptează timpurilor pe care le trăim. Tocmai de aceea, pe ea o vei găsi oriunde:

În Parlament, susţinând proiectele care fac bine oamenilor pe care îi reprezintă, aşa cum un parlamentar trebuie să facă.

O vei întâlni în colegiu, vorbind cu alegătorii, încercând să îi ajute cum poate, pentru că este un partener pentru ei. O vei avea ală

O vei găsi pe Facebook, pe twitter, pe blog  – un adevărat politician 2.0, un adevărat prieten pentru cei care au şansa să o cunoască.

Biciclistă înrăită, promotor al unui proiect major: cel al medierii, care va schimba multe în ceea ce priveşte sistemul juridic românesc, Alina Gorghiu este un politician în care eu îmi pun toată încrederea.

Ea caută acum un slogan care să o caracterizeze cât mai bine la alegerile din 9 decembrie. Citind cele de mai sus, propunerea mea este evidentă:

“Alina Gorghiu: parlamentarul tău – partenerul tău – prietenul tău !”

allingorghiu

7 thoughts on “Alina Gorghiu: “parlamentarul tău – partenerul tău- prietenul tău !””

  1. @Ionut
    Ma lasa rece faptul ca le are cu maketingul si publicitatea electorala. Poti sa-i spui si manipulare. Inteleg ratiunea de a atrage 20 de voturi emotionale fata de 1 vot gandit. Pana la urma votul este vot si conteaza numarul. DAR… asta nu inseamna ca esti altceva fata de un pdlist, de exemplu. Ok, poate cu niste limite mai digerabile. Poate.

    Parca ti-am mai zis intr-un comentariu care este mica mea problema cu doamna liberala…

    1. @Nevermind da, mi-ai povestit. Eu raman la parerea mea, ca Alina a dat dovada de mai mult decat de marketing si publicitate politica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *