Alina Gorghiu, noul președinte al PNL

Alegerea de azi a BPN a fost unul din cele mai frumoase momente pe care le trăiesc de când sunt liberal, în PNL. Alina și Ludovic sunt cei doi oameni pe care îi iubesc din acest partid, alături de care, practic, îmi identific toată activitatea mea pentru PNL.

Ludovic este omul alături de care am venit în 2001. Alături de care am luptat în toate campaniile.

Alina este suflul tânăr, performant, schimbarea atât de necesară pentru un partid ce nu are timp de respirat și de distracție. Avem de finalizat o fuziune controversată. Avem de pregătit 2 cicluri de alegeri, locale și parlamentare care se vor dovedi cu adevărat decisive pentru viitorul PNL.

Felicitări, draga mea Alina pentru noua funcție ! Să trecem la treabă !

10866989_1525478514399039_1613010584_n

One thought on “Alina Gorghiu, noul președinte al PNL”

  1. Aseara am fost surprins sa citesc de candidatura Alinei.
    Chiar imi parea rau sa ii vad “in ring” pe cei doi, Alina si Ludovic… Sunt din tot partidul asta persoanele cele mai dragi.
    Si (sper sa nu ma insel) simt ca asta poate fi inceputul unei noi formatiuni… un pnl fara compromisuri, fara baroniade, cu coloana vertebrala si care sa inspire incredere. Asa se poate ajunge la un partid liberal (singurul de altfel care merita numele) care sa aiba oameni cu coloana vertrebrala, oameni corecti care sa conecteze formatiunea prezenta la radacinile istorice ale partidului…. sa fie bine zic… si de ce nu, sa o vedem peste zece ani pe Alina presedinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.