Alina Dumitru şi jigodiile 2.0

Nu mai stau să trec în revistă tot scandalul Alina Dumitru – Ciutacu – Mircea Badea.

Mai rămâne să îşi dea cu părerea Obama despre situaţia asta.

Un lucru aş vrea să o rog pe Alina Dumitru: eşti reprezentanta României la Jocurile Olimpice. Deci şi a mea. Ca atare, felicitându-te pentru perfomanţa ta frumoasă şi apreciind cu o plecăciune sacrificiul tău, te rog să ai grijă şi să verifici cu cine îţi asociezi imaginea. Verifică şi tu mai atent cine sunt jegurile din onlineul românesc care azi îţi scriu cu litere de aur numele, dar pe care dacă îi întrebai acum 2 luni ce sport practici se fâstâceau ca o curvă în faţa primului sex oral. Asocierea numelui tău cu unii precum Cristi China Birta şi Cristian Manafu, cunoscuţi pentru talentul cum transformă orice în marfă, nu îţi face bine.

Şi la final, trecând peste emoţiile clipei, până la urmă de ce nu ai votat? Pentru că nu te-a sunat nimeni de la Cotroceni? Sau pentru că tu ca sportivă consideri că drepturile tale civice sunt suspendate din oficiu? Un sportiv trebuie să fie un model în tot ce face. Tu ai cam ratat ultima parte.

Toate gândurile bune pentru o campioană. Rămâi aşa, nu te transforma într-o marionetă.

alina-dumitru-2-afp

15 thoughts on “Alina Dumitru şi jigodiile 2.0”

 1. este un razboi inventat de ziaristii frustrati basisti care abia asteptau prilejul sa loveasca in badea si ciutacu. e ca “somnul lui crin ” si “plagiatul lui ponta” adica glume de gradinita. nu poti sa spui despre ei ca sunt hoti ca basistii, minciniso ca basistii si atunci inventezi asta. si cui ?! lui badea care sustine si promoveaza miscarea, sportul, sportivii… ziaristii lu’ peste ciolanii lu’ basescu care n-au dat in viata lor o tura in parc, n-au scris doua vorbe despre vr-un sportiv roman !

 2. @Andrei daca nu cunosti ce s-a intimplat, mai bine taci, altfel risti s cazi in penibil.

  @Ionut incearca sa tii cont de moment. Probabil se astepta sa cistige iar faptul ca nu a reusit a bulversat-o. Daca adaugi la asta si lipsa de feedback din partea “stapinirii”, fie ea interimara sau suspendata, poti presupune o doza destul de mare de dezamagire, de aici si reactia. Nu ar trebui sa te mire, miza a fost mare si dezamagirea pe masura mizei.

  1. @stefan pot intelege sportiva, pe care o apreciez si in fata careia ma inclin. Nici macar nu e vina ei, sunt unii care vor sa profite de naivitatea ei

 3. Votul este liberconsimtit dar, este o datorie de onoare.Tie de ce nu-ti pasa de viitorul tarii si al urmasilor tai?Cu o medalie nu se face primavara.Te-am sustinut din inima dar, nu am stiut cu cine am deaface.A nu te prezenta la vot este o rusine!

  1. @stoicarodica2012 sa nu o judecam prea rau..sunt sigur ca este doar victima unor manipulatori. Ramane, orice ar fi, o mare campioana

 4. @stoicarodica2010 Votul e un drept, nu o obligatie. Iar datoria ta ca om e sa faci exact asa cum te indeamna constiinta. Care constiinta te poate indemna sa mergi sa votezi intr-un fel sau altul sau la fel de bine te poate indemna sa stai acasa si sa-i lasi sa isi rezolve treburile intre ei. Singurele chestii liber consimtite sint casatoria si sexul.

 5. Cei care ii apostrofeaza pe alti cu privire la alegerea facuta cu privire la prezenta la referendum sunt niste imbecili needucati. Nimeni nu are dreptul sa decida pentru mine ce am de facu, mai ales atunci cand cel care a fortat acest referendum este un plagiator si un neica nimeni. Hai sictir.

 6. deprinde-te.
  si nu o zic din rautate.
  insa chair si cu alianta picata.. o sa mai treaca mult timp pana lumea nu o sa puna intre pnl si psd semnul “=”.
  si e pacat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *