PSD va fi câștigătorul alegerilor locale din 27 septembrie

Suntem la doar câteva zile de momentul 27 septembrie 2020, dată la care românii sunt chemați la vot pentru a-și alege primarii, președinții de consilii județene respectiv consilierii locali și județeni. În mod normal, în orice colț de lume, aceste alegeri ar fi cele care ar suscita cel mai mare interes în rândul oamenilor. Din multe și varii motive, cel mai important fiind cel că primarii și autoritățile locale sunt cei care ne afectează cel mai mult viața noastră într-o comunitate, prin deciziile pe care le iau.

Câteva predicții la cald, sau rece, vedem, despre ce se va întâmpla duminică:

– Va fi, în mare, un eșec pentru PNL. De ce? Pentru că, în afara conservării unor fiefuri pur liberale (Cluj, Oradea, Timișoara) cu greu liberalii vor repurta o victorie mare. Despre București, mai jos.

– PSD va păstra Bucureștiul. Devine clar pe zi ce trece că Nicușor Dan s-a dovedit a fi cea mai nefericită, neinspirată alegere pentru Primăria București. Un om cu atâția scheleți în dulap ar fi trebuit să fie de mult abandonat din rolul de salvator. Cum ar fi arătat lucrurile cu Vlad Voiculescu? Cât despre sectoare, poate doar la 1 și la 2 PNL și USR să aibă ceva șanse.

– Va fi cea mai slabă prezență la locale, eu nu cred că vom trece de un 35 – 40%.

– Scorul partidelor: PNL – 30 spre 35%, PSD – 28 – 30%, USR – 15 – 17%, PMP – 4 sau 5%.

După ce trec alegerile, revenim la ceea ce știm cel mai bine: stare de urgență.

8 thoughts on “PSD va fi câștigătorul alegerilor locale din 27 septembrie”

  1. Bai Iancule , tu esti om serios ? Tu bloggar batran , mai batran decat majoritatea bididiilor ce scriu azi la comanda pe bloguri proaspat inventate ??? Cum dracu sa castige PNL care , in sase luni si-a erodat increderea in randul populatiei cat nu si-a erodat-o PSD-ul in sase ani ?! USR…cine dracu-i are pe astia la stomac mai ales ca-s considerati partidul intelectualilor care la randul lor nu-i pot suferi ? Nicusor Dan a dat de-atatea ori cu mucii in fasole incat , daca te invita la masa , mai bine abtine-te caci sigur vei manca nu fasole ci MUCI ! Cel putin p’asta nu-l pot inghitii inca d e pe vremea manifestatiilor contra lui Basescu adica , d e prin 2012 . INSA… NICI FIREA -PANDELE !!!!!!!!!!!!!!! PMP pai cat de tampiti ne crede Basescu ca sa-l votam atunci cand el se coboara de la nivelul unui Presedinte la dorinta expresa de-a devenii…primar ??? Asi fi curios daca UDMR-ul si-a improspatat filiala din Tulcea caci astia , sigur vor lua ceva . Poate ….ALDE , poate Pro Romania…poate Tariceanu poate Ponta… POATE REGELE CIOABA SI RROMII LUI… Aaaa sigur ca da , daca-i ORDIN , fireste ca vor castiga aia al caror nume apare pe ordin , AIA CARE TREBUIE . Ai dreptate in privinta prezentei la vot pe care-o definesti foarte scazuta { unde-s timpurile cand Ion Iliescu si PSD-ul ” colectau ” 90% din voturi ??? } insa te cam grabesti cu starea de urgenta care va urma . Ai uitat Ioane ca…urmeaza 6 Decembrie si ALEGERILE PARLAMENTARE ? Cum crezi ca vor face japitzele astea o asemena tampenie indiferent cat de tampiti ai consideram noi , cel putin noi doi ??? TARA ARE NEVOIE DE PARLAMENTARI { d e mancatori de cacat si taietori de frunze pentru caini } , TARA ARE NEVOIE D E PARLAMENT CACI DE-ACOLO VINE ” DEMOCRATIA ” ROMANEASCA !!!

      1. @Mihaela Ba taman asta este adevarata democratie , sa le-arati celor in care nu ai incredere , ca nu ai incredere in niciunul si ca atare refuzi sa te deranjezi sa-i mai si girezi sau nu . Majoritatea politicienilor care solicita ceva fara sa de nimic in schimb in afara d e …promisiuni ce nu vor fi onorate niciodata , nu se ingrijoreaza niciodata din cauza absenteismului deoarece ei stiu ca aceasta nu dauneaza decat fraierilor si mai stiu ca , DEMOCRATIA este doar un termen grecesc inexistent astazi in majoritatea tarilor lumii…chiar si-n acelea ce s e clameaza drept DEMOCRATII CONSOLIDATE . Absenteismul este o forma DEMOCRATICA pentru a pastra , macar aparentele DEMOCRATIEI . Si pentru a nu mai avea vreo replica la comentariul meu , iti reamintesc nemuritoarele cuvinte ale lui Mark Twain spuse pe la 1900 … toamna , adica cam ca acum : DACA VOTUL NOSTRU AR PUTEA SCHIMBA CEVA ATUNCI , PANA SI ACESTA NE-AR FI INTERZIS .

      1. Iancule frate , daca era ajunul Pastilor puteam crede c-ai dat iama prin vinul de impartasanie dar asa… Despre ce mortii ma-sii de imagine poate fi vorba in cazul USR-ului , cat despre faptul de-a fi fost marii castigatori tare-mi e ca daca cineva ar fi interesat sa ia la puricat { citeste si matalutza : RENUMARAT } listele de votanti precum si numarul calor ce-au votat in favoarea lui Clotilde Armand cred ca ar avea mari surprize…stiute d e toata lumea de fapt . Am o intrebare pentru tine Iancule . Din ce-i dat tu la finalul postarii , palavragioaica asta de Clotilde a ridicat cumva scorul USR sau , din pacate , sherparia din primaria sectorului 1 plus nefacutele doamnei Firea-Pandele de la PGMB ? Fireste , am mai multe intrebari pe care ti le-asi adresa in calitatea-ti de ” parte a BOR ” dupa propria-ti marturie dar si in calitatea-ti de fost membru al PNL insa , ma multumesc doar cu raspunsul la aceasta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *